Članak o Cubotu

Članak o Cubotu

Cubot je kineski brend mobitela koji je već duže vrijeme zastupljen na našem tržištu. Možemo ga smjestiti u B rang mobilnih telefona što nikako ne znači da nisu dobri, dapače odlikuju ih odlične specifikacije za malo novaca. 

Cubot je zagazio na naše tržište sa legendarnim modelima poput Cubot Note (kasnije Cubot Note S) koji je i dan danas zastupljen sa novim modelima te serije kao što su Cubot Note 20 i Note 20 PRO. Ova serija se pokazala jako pouzdana i pruža odličan omjer uloženo/dobiveno. 

Cubot Note

 

 

Ovaj proizvođač radi kvalitetne uređaje na Android operativnom sustavu. Svoju poziciju na tržištu Cubot je pronašao na polju robusnih telefona otpornih na vodu, udarce i prašinu. Ovi telefoni namjenjeni su korisnicima kod kojih je mobitel vrlo često izložem ekstremnim uvjetima. 

Jedan od najprodavanijih modela iz ove serije je svakako Cubot King Kong koji je napravio pravi BUM na našem tržištu, jer su korisnici dobili relativno povoljan uređaj (cca 900 kn) koji je bio robusan i otporan na sve! Odlična stvar kod King Konga je bila to da i da vam je pukao ekran ovlašteni servis bi izlazio u susret i mjenjao ekrane. Ovakva praksa je rijetkost pogotovo ako oštečenje nastane vanjskim utjecajem. 

Cubot King Kong

Nakon dobro odrađenog posla na King Kong serijom, Cubot je proširio svoj asortiman u ovom segmentu i ponudio još uređaja iz ove serije kao što su Cubot Quest, Quest lite, King Kong mini i King Kong CS

Cubot danas nudi široku paletu modela mobitela u cijenovnom rangu do 1.400,00 kn i pametne satove. Ukoliko tražite uređaj dobrih specifikacija, kvalitetan s bobrim dizajnom, a ne želite plaćati ime brenda iz A serije u tom slučaju odličan izbor je Cubot!

Cijelu paletu mobitela možete pogledati na našoj stranici >>CUBOT MOBITELI<<

 

Ovlašteni servis za ove uređaje je tvrtka Se-Mark d.o.o. 

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *