Jokari alat za skidanje izolacije za PV kablove 2.5 – 6.0 mm²

30,58 

  • Promjer kabela: 2.5 – 6.0 mm²
  • Područje primjene: svi standardni PV kablovi, energetski i zaštitni kablovi
EAN: 4011391301950 SKU: J30195 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jokari alat za skidanje izolacije za PV kablove 2.5 – 6.0 mm²

Ovaj alat je dizajniran za precizno skidanje izolacije s raznih vrsta kablova korištenih u solarnim, fotonaponskim, sigurnosnim i energetskim aplikacijama. S promjerom kabela koji se kreće od 2.5 do 6.0 mm², alat je univerzalan i pogodan za rad s gotovo svim standardnim PV (fotonaponskim) kablovima, kao i energetskim i zaštitnim kablovima. Jedna od ključnih značajki je to što nema potrebe za prilagođavanjem oštrica prema dubini rezanja, što eliminira rizik od oštećenja kabela tijekom uklanjanja izolacije.

Za dodatnu sigurnost, alat uključuje stezaljku koja osigurava sigurno pohranjivanje kada se ne koristi. Također, integrirani graničnik duljine od 8,5 i 15 mm posebno je dizajniran za spajanje uobičajenih fotonaponskih konektora, poput MC4 ili Phoenix Sunclix konektora, čime se olakšava i standardizira postupak instalacije.

Kućište alata izrađeno je od visokokvalitetnog poliamida, materijala koji je poznat po svojoj izdržljivosti i otpornosti na habanje. Ovo čini alat dugotrajnim i pouzdanim izborom za profesionalce koji rade na instalacijama solarnih panela, kao i za druge aplikacije gdje je potrebno precizno skidanje izolacije s kablova.

KARAKTERISTIKE

  • Promjer kabela: 2.5 – 6.0 mm²
  • Područje primjene: svi standardni PV kablovi, energetski i zaštitni kablovi

 

TEHNIČKI LIST

 

*ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU:

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Jokari alat za skidanje izolacije za PV kablove 2.5 – 6.0 mm²”