Jokari nož za skidanje izolacije, 4-70 set

80,80 

  • Promjer kabela: Ø 8 – 35 mm,
  • Područje primjene: svi standardni okrugli i plosnati kablovi uklj. instalacije i industrijske kablove
  • Sadrži: 5 dodatnih nosača kablova
EAN: 4011391710009 SKU: J71000 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jokari nož za skidanje izolacije, 4-70 set

Ovaj alat za skidanje izolacije namijenjen je širokom spektru upotrebe, pružajući efikasno rješenje za obradu svih standardnih okruglih i plosnatih kablova, uključujući one korištene u instalacijama i industriji. S promjerom kabela od 8 do 35 mm, alat se ističe svojom svestranošću i mogućnošću obrade šireg raspona kablova, od 4 do 70 mm u promjeru, zahvaljujući inteligentnom sustavu izmjene nosača kablova. Ova funkcija omogućava korisnicima da koriste samo jedan alat za različite tipove kabela, čime se poboljšava efikasnost i smanjuje potreba za više specijaliziranih alata.

Alat dolazi s pet dodatnih nosača kablova koji dodatno proširuju njegovu primjenjivost, uključujući:
– Nosač kabela br. 16
– Nosač kabela br. 28
– Nosač kabela br. 35
– Nosač kabela br. 50
– Nosač kabela br. 70

Ti nosači olakšavaju precizno skidanje izolacije s različitih veličina i tipova kablova, pružajući korisnicima fleksibilnost potrebnu za različite projekte. Inovativni zaštitni mehanizam osmišljen je da eliminira rizik od posjekotina tijekom upotrebe, čime se osigurava veća sigurnost za korisnike. Ova značajka, zajedno s TÜV / GS certifikatom, potvrđuje sigurnost i kvalitetu alata.

Jedinstveni prozorčić na metalnom nosaču omogućava korisnicima da nadziru proces rezanja, čime se osigurava preciznost i kontrola tijekom skidanja izolacije. Ergonomski dizajn i udobno rukovanje ključni su aspekti novog JOKARI alata, čineći ga idealnim izborom za profesionalce koji traže učinkovitost i udobnost u dugotrajnoj upotrebi.

Dodatno, alat dolazi s Sortimobox-kovčegom za spremanje, koji nudi organiziran i praktičan način za čuvanje alata i pripadajućih dodataka, olakšavajući transport i pristup alatu kada je potreban.

KARAKTERISTIKE

  • Promjer kabela: Ø 8 – 35 mm,
  • Područje primjene: svi standardni okrugli i plosnati kablovi uklj. instalacije i industrijske kablove
  • Sadrži: 5 dodatnih nosača kablova

 

TEHNIČKI LIST

 

*ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU:

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Jokari nož za skidanje izolacije, 4-70 set”