Kliješta univerzalna za skidanje izolacije

18,94 

  • Dužina [mm]: 125
EAN: 5902801026997 SKU: HT1P103 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Kliješta univerzalna za skidanje izolacije

Univerzalna kliješta za skidanje izolacije predstavljaju iznimno koristan alat za različite aplikacije. Ova kliješta imaju sljedeće ključne karakteristike:

– Dužina: Kliješta su duljine 125 mm, što ih čini kompaktnim i praktičnim za razne zadatke.

– Čeljusti od visokokvalitetnog čelika SK5: Čeljusti su izrađene od visokokvalitetnog čelika SK5, što osigurava izdržljivost i oštrinu alata.

– Skidanje izolacije koaksijalnog kabela: Ova kliješta su posebno dizajnirana za skidanje izolacije s koaksijalnih kabela kao što su RG-6, RG-59, TriSet-113, TriSet Profi i TriSet-11.

– Podesivi skidač izolacije omotača koaksijalnog kabela: Alat je opremljen podesivim skidačem izolacije omotača koaksijalnog kabela, što omogućuje precizno uklanjanje izolacije.

– Oštrice za skidanje izolacije s telefonskih i računalnih kabela: Osim toga, kliješta su opremljena s dvije oštrice za skidanje izolacije s telefonskih i računalnih kabela (4P, 6P i 8P).

– Nož za rezanje žica i kablova: Alat također sadrži nož za rezanje žica i kablova, što ga čini višenamjenskim alatom.

– Kompaktan oblik s držačem za prste: Kliješta imaju kompaktan oblik s držačem za prste, što olakšava rukovanje i preciznost.

– Zaštita od posjekotina: Dizajn alata uključuje zaštitu od posjekotina, pružajući dodatnu sigurnost pri radu.

– Tijelo od plastike otporne na udarce: Tijelo kliješta izrađeno je od plastike otporne na udarce, čime se osigurava trajnost i dugotrajnost.

Ova univerzalna kliješta za skidanje izolacije su neizostavan alat za profesionalce koji se bave instalacijom i održavanjem električnih i telekomunikacijskih sistema. Njihova višenamjenska funkcionalnost i dizajn koji uključuje sigurnosne značajke čine ih pouzdanim partnerima u radu.

KARAKTERISTIKE

  • Dužina [mm]: 125

 

TEHNIČKI LIST

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kliješta univerzalna za skidanje izolacije”