Jokari QUADRO Plus 62000 komplet kliješta za krimpanje 0.5 do 2.5 mm²

262,50 

  • Promjer kabela: 0,5 – 2,5mm²
  • Područje primjene: fleksibilni kablovi
EAN: 4011391620001 SKU: J62000 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jokari QUADRO Plus 62000 komplet kliješta za krimpanje 0.5 do 2.5 mm²

Ovaj alat predstavlja revolucionarno rješenje u svijetu obrade kablova, kombinirajući četiri ključne funkcije koje su esencijalne za profesionalce u elektroindustriji: rezanje, skidanje izolacije, uvijanje i krimpanje. Namijenjen je za rad s fleksibilnim kablovima promjera od 0,5 do 2,5 mm² (AWG 20 – 14), što ga čini idealnim za širok raspon aplikacija.

QUADRO alat se odlikuje integriranim mehanizmom za zaključavanje koji garantira dosljedno visokokvalitetno pritiskanje bez potrebe za dodatnim podešavanjem za različite presjeke kablova. Ova funkcija osigurava da svaki krimp bude ravnomjeran, smanjujući rizik od loših spojeva koji mogu utjecati na performanse cijelog električnog sustava.

Ergonomija i funkcionalnost ovog alata savršeno su usklađene kako bi omogućile brzo i precizno presovanje konektorskih rukavaca u obliku trake. Integrirani mehanizam za zaključavanje automatski se otpušta kada žig za savijanje dosegne svoj krajnji položaj, što dodatno povećava efikasnost rada i smanjuje vrijeme potrebno za izradu konekcija.

Mogućnost brzog punjenja konektorskih čahura promjenom spremnika ključna je značajka koja omogućuje korisnicima da održavaju visoku razinu produktivnosti bez nepotrebnog prekida rada. Ovo je posebno korisno u situacijama gdje je vrijeme faktor, kao što su instalacije električnih sklopova i servisiranje električnih sistema.

Funkcija uvijanja sprječava razmicanje pojedinačnih žica unutar kabla, omogućavajući jednostavno umetanje u konektorske rukavce. Ovo je vitalno za stvaranje pouzdanih i sigurnih električnih veza, posebno kada se radi o finim i fleksibilnim žicama koje su često izazov za rad.

Sposobnost savijanja izoliranih prstenova i traka od 0,5 do 2,5 mm² (AWG 20 – 14) u skladu s VDE 0609 Dio 1 čini ovaj alat nezamjenjivim u elektroindustriji, elektro servisu, i prilikom montaže električnih sklopne upravljačke kutije. QUADRO alat nije samo alat, već partner koji osigurava preciznost, efikasnost i pouzdanost u svakom koraku obrade kablova.

KARAKTERISTIKE

  • Promjer kabela: 0,5 – 2,5mm²
  • Područje primjene: fleksibilni kablovi

 

TEHNIČKI LIST

 

*ZA VIŠE INFORMACIJA POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU:

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Jokari QUADRO Plus 62000 komplet kliješta za krimpanje 0.5 do 2.5 mm²”