Grlo za žarulju A 0108

7,16 

  • Materijal: Aluminij
  • Tip žarulje: E27
  • Boja: Zlatna

Opis

Grlo za žarulju A 0108

Grlo za žarulju A 0108 predstavlja visokokvalitetan dodatak za vaše rasvjetne potrebe, izrađen od aluminija s elegantnom zlatnom bojom. Ovo grlo je dizajnirano za upotrebu s E27 tipom žarulja, što ga čini kompatibilnim s širokim spektrom svjetlosnih izvora, uključujući LED, halogene i tradicionalne žarulje.

Izrađeno od aluminija, grlo A 0108 osigurava izdržljivost i otpornost na koroziju, čineći ga dugotrajnim rješenjem za vaše osvjetljenje. Aluminij nije samo praktičan zbog svoje čvrstoće i lakoće, već i dodaje moderan estetski izgled zahvaljujući svojoj zlatnoj boji. Ova zlatna boja pruža dodir luksuza i sofisticiranosti, savršeno se uklapajući u različite stilove interijera, od klasičnih do modernih.

Grlo je idealno za one koji žele personalizirati svoje osvjetljenje ili ažurirati postojeće svjetiljke s dodatkom elegantnog i stilski privlačnog elementa. Njegova kompatibilnost s E27 žaruljama omogućava laku zamjenu i instalaciju, pružajući fleksibilnost u odabiru svjetlosti prema vašim potrebama i preferencijama.

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, grlo A 0108 lako se integrira u različite vrste svjetiljki, bilo da se radi o stolnim lampama, podnim lampama, visilicama ili zidnim svjetiljkama. Ovo ga čini izuzetno praktičnim za širok raspon aplikacija osvjetljenja u domu, uredu ili bilo kojem komercijalnom prostoru koji traži dodir elegancije i topline.

Ukratko, grlo za žarulju A 0108 nudi izvrsnu kombinaciju funkcionalnosti, stila i dugovječnosti. Njegova elegantna zlatna boja i kvalitetna izrada od aluminija čine ga idealnim izborom za one koji traže pouzdano i estetski privlačno rješenje za svoje potrebe osvjetljenja.

KARAKTERISTIKE

  • Materijal: Aluminij
  • Tip žarulje: E27
  • Boja: Zlatna

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti E27 LED žarulju.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Grlo za žarulju A 0108”