Grlo za žarulju A 0301

7,98 

  • Materijal: Aluminij
  • Tip žarulje: E27
  • Boja: Zlatna

Opis

Grlo za žarulju A 0301

Grlo za žarulju A 0301 kombinira funkcionalnost s elegantnim dizajnom, nudeći pouzdano i stilsko rješenje za osvjetljenje. Izrađeno od kvalitetnog aluminija, ovo grlo osigurava dugotrajnost i otpornost na koroziju, dok njegova zlatna boja dodaje sofisticiran i luksuzan izgled svakom prostoru. Dizajnirano za upotrebu s E27 tipom žarulja, grlo A 0301 pruža široku kompatibilnost s različitim svjetlosnim izvorima, uključujući LED, halogene i energetski štedljive žarulje, čime se omogućuje jednostavna prilagodba osvjetljenja prema individualnim potrebama i preferencijama.

Korištenje aluminija kao materijala ne samo da pridonosi estetici grla zahvaljujući njegovoj zlatnoj boji, već i osigurava lakoću uz istovremenu čvrstoću, što olakšava instalaciju i pruža sigurno držanje žarulje. Zlatna boja grla za žarulju A 0301 može se savršeno uklopiti u različite dizajne interijera, od modernih i minimalističkih do tradicionalnih i bogato dekoriranih, pružajući dodir elegancije bez obzira na okruženje.

Bilo da obnavljate postojeću svjetiljku ili kreirate novi rasvjetni element, grlo A 0301 nudi izvrsnu osnovu za različite projekte osvjetljenja, omogućavajući vam da eksperimentirate s različitim stilovima i atmosferama. Njegova jednostavnost i elegancija čine ga idealnim izborom za stolne lampe, podne lampe, visilice i zidne svjetiljke, nudeći svestrano rješenje za osvjetljenje koje je i funkcionalno i estetski privlačno.

Ukratko, grlo za žarulju A 0301 predstavlja kvalitetan i stilski dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru, kombinirajući dugovječnost materijala s luksuznim dizajnom, što ga čini izvrsnim izborom za sve koji traže pouzdano i estetski zadovoljavajuće rješenje za svoje potrebe osvjetljenja.

KARAKTERISTIKE

  • Materijal: Aluminij
  • Tip žarulje: E27
  • Boja: Zlatna

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti E27 LED žarulju.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Grlo za žarulju A 0301”