Kabel zvučnički 2 x 0.75 crvena/crna

0,26 

  • Broj vodiča: 2
  • Presjek vodiča: 0,75 mm2
  • Cijena se odnosi za 1 metar.
EAN: 5530629051718Availability: 195 na zalihi SKU: K2039 Kategorije: , , , , , Oznaka:

Opis

Kabel zvučnički 2 x 0.75 crvena/crna

Kabel zvučnički 2 x 0.75 crveno-crni se može koristiti i za spajanje LED traka. Iako je prvobitno namijenjen za prijenos zvučnog signala, ovaj kabel može poslužiti kao kvalitetan i pouzdan izbor za spajanje LED traka na napajanje.

S obzirom na to da LED trake zahtijevaju električno napajanje, kabel zvučnički 2 x 0.75 crveno-crni može se iskoristiti za prenos struje od izvora napajanja do LED trake. Crveni i crni provodnici kabela mogu se povezati s odgovarajućim terminalima LED trake kako bi se osigurala pravilna veza i napajanje.

Važno je napomenuti da pri korištenju kabela zvučničkog za spajanje LED traka, treba provjeriti kapacitet kabela i prilagoditi ga potrebama LED traka. LED trake imaju određenu potrošnju energije, stoga je važno koristiti kabel koji može podnijeti tu potrošnju i osigurati stabilno napajanje.

Kabel zvučnički 2 x 0.75 crveno-crni može biti praktično rješenje za spajanje LED traka u situacijama kada je potreban fleksibilan i pouzdan kabel za napajanje. Uvijek se preporučuje pažljivo proučiti tehničke specifikacije i preporuke proizvođača LED traka kako biste osigurali sigurno i pravilno spajanje.

KARAKTERISTIKE

  • Broj vodiča: 2
  • Presjek vodiča: 0,75 mm2
  • Cijena se odnosi za 1 metar.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kabel zvučnički 2 x 0.75 crvena/crna”