BRENNESTUHL Peterostruka prenosiva utičnica Ecolor s prekidačem, 5 utičnica, kabel 1,5 m, zaštita za djecu

16,45 

  • Boja: crno/bijela
  • Peterostruka prenosiva utičnica Ecolor s prekidačem, dužina ca. 29 cm, 5 utičnica,
  • kabel H05VV-F 3G1,5 mm2, 1,5 m, zaštita za djecu.
EAN: 4007123647552Availability: 1 na zalihi SKU: B1153250020 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

BRENNESTUHL Peterostruka prenosiva utičnica Ecolor s prekidačem, 5 utičnica, kabel 1,5 m, zaštita za djecu

Brennenstuhl peterostruka prenosiva utičnica eColor s prekidačem je praktičan i siguran način za proširenje dostupnih utičnica u vašem domu ili radnom prostoru. Ova peterostruka prenosiva utičnica dolazi s 5 utičnica i kabelom duljine 1,5 metara, što vam omogućava fleksibilnost u smještaju električnih uređaja.

Jedna od ključnih značajki ove utičnice je prekidač koji vam omogućava jednostavno uključivanje i isključivanje povezanih uređaja. To je vrlo praktično kada želite brzo isključiti ili uključiti grupu uređaja s jednim potezom prekidača. Također, prekidač vam omogućava uštedu energije jer možete isključiti napajanje uređaja kada nisu u upotrebi.

Ova peterostruka utičnica dolazi s 5 sigurnosnih utičnica koje su zaštićene od prenapona. To znači da će vaši električni uređaji biti zaštićeni od neočekivanih skokova napona ili električnih udara, pružajući vam dodatnu sigurnost. Osim toga, ova utičnica ima i zastitu za djecu koja sprječava pristup djeci u kontakte utičnice, osiguravajući njihovu sigurnost.

Brennenstuhl peterostruka prenosiva utičnica eColor s prekidačem ima kabel duljine 15 metara, što vam omogućuje da postavite utičnicu na udaljenom mjestu od izvora napajanja. To je vrlo korisno kada trebate napajati uređaje koji se nalaze daleko od dostupnih utičnica.

Utičnica je dizajnirana u privlačnoj eColor bijeloj boji koja se lako uklapa u različite interijere. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i praktičnom ručkom, ova peterostruka prenosiva utičnica je prijenosna i jednostavna za korištenje.

Brennenstuhl peterostruka prenosiva utičnica eColor s prekidačem, s 5 utičnica, kabelom duljine 1,5 metara, zaštitom od prenapona i zastitom za djecu, pruža vam praktično rješenje za proširenje utičnica i osigurava sigurnost vaših električnih uređaja i djece.

KARAKTERISTIKE

  • Dužina kabla: 1,5 m
  • Boja: crno/bijela
  • Peterostruka prenosiva utičnica Ecolor s prekidačem, dužina ca. 29 cm, 5 utičnica,
  • kabel H05VV-F 3G1,5 mm2, 1,5 m, zaštita za djecu.

Dodatne informacije

BOJA

Crno/bijela

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “BRENNESTUHL Peterostruka prenosiva utičnica Ecolor s prekidačem, 5 utičnica, kabel 1,5 m, zaštita za djecu”