PREPORUKA

Aluminijski profil UGRADBENI 13.8mm x 24.2mm – 2m

19,91 

  • Dužina je 2 m, a dubina 13,8 mm
EAN: 3856000000305Availability: 171 na zalihi SKU: LP305-MLK Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Aluminijski profil UGRADBENI 13.8mm x 24.2mm – 2m

Aluminijski ugradbeni profil dimenzija 13.1mm x 17.2mm x 2m je praktično rješenje za ugradnju LED traka u Knauf stropove ili zidove. Ovaj profil omogućuje elegantnu i diskretnu integraciju LED rasvjete u vaše prostorije, stvarajući ugodnu atmosferu i dodajući funkcionalnost.

Profil je izrađen od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, koji je izdržljiv i otporan na oštećenja. Zahvaljujući svojoj tankoj i kompaktnoj konstrukciji, ovaj ugradbeni profil se lako ugrađuje u Knauf stropove ili zidove, pružajući čist i uredan izgled bez izbočina ili nepravilnosti.

Ugradbeni profil ima poseban dizajn koji omogućuje jednostavno umetanje LED trake unutar profila, dok ga istovremeno čvrsto drži na mjestu. Ovo osigurava stabilnost LED trake i ravnomjerno raspoređuje svjetlosni izvor, stvarajući ujednačenu rasvjetu.

Montaža ovog ugradbenog profila je brza i jednostavna. Profil se može pričvrstiti na Knauf stropove ili zidove pomoću odgovarajućih pričvrsnih materijala. Nakon montaže, možete lako instalirati LED traku u profil i uživati u kvalitetnom osvjetljenju koje pruža.

Aluminijski ugradbeni profil dimenzija 13.1mm x 17.2mm x 2m je idealan izbor za sve koji žele ugraditi LED trake u Knauf stropove ili zidove na profesionalan način. Dajući prostoru modernu i sofisticiranu estetiku, ovaj profil će unaprijediti vaše unutarnje osvjetljenje i stvoriti ugodno okruženje.

Aluminijski profil za LED traku dolazi u paketu sa bočnim čepovima i mliječnim difuzorom.

Jamstvo je 24 mjeseca.

KARAKTERISTIKE

  • Dužina je 2 m, a dubina 13,8 mm
  • Pokrov duljine 2 m
  • 2 bočna čepa (1 završetak s rupicom za kabel, 1 završetak bez rupice)

 

Za dodatne informacije o aluminijskim profilima posjetite naš BLOG i saznajte više!

U našem blogu pogledajte način montaža LED traka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski profil UGRADBENI 13.8mm x 24.2mm – 2m”

Možda će vam se također svidjeti…