Aluminijski profil ALP033

45,85 

  • Dolazi u paketu sa bočnim čepovima i pokrovom 3 mm
  • Dužina je 2 metara, a dubina 11 mm

Opis

Aluminijski profil ALP033

Aluminijski profil ALP033 je dizajniran posebno za podno postavljanje LED traka, pružajući sigurno i estetski privlačno osvjetljenje. Ovaj profil je idealan za korištenje na podnim površinama kao što su stepenice, hodnici, terase ili bilo koji prostor koji zahtijeva diskretno i ravnomjerno osvjetljenje.

Izrađen od visokokvalitetnog aluminija, ALP033 profil je izdržljiv, otporan na oštećenja i dugotrajan. Njegova posebna konstrukcija omogućuje optimalnu zaštitu LED trake od vanjskih utjecaja, dok istovremeno pruža ravnomjerno raspršeno svjetlo.

Profil dolazi s mliječno bijelim pokrovom koji osigurava ugodno rasprostranjeno svjetlo bez izravnog blještanja. Pokrov također štiti LED traku od prašine, vlage i drugih oštećenja, produžujući njezin vijek trajanja.

Montaža ALP033 profila je jednostavna i fleksibilna. Može se postaviti na podne površine uz pomoć samoljepljive trake.

Ukratko, aluminijski profil ALP033 je idealan izbor za podno postavljanje LED traka. Njegova izdržljiva konstrukcija, mliječno bijeli pokrov i jednostavna montaža omogućuju vam stvaranje ravnomjernog i estetski privlačnog osvjetljenja u prostoru. Bez obzira želite li naglasiti stepenice, hodnike ili druge podne površine, ovaj profil će vam pomoći postići željeni efekt i stvoriti ugodnu atmosferu.

KARAKTERISTIKE

  • Dolazi u paketu sa bočnim čepovima i pokrovom 3 mm
  • Pokrov duljine 2 m
  • 2 bočna čepa (1 završetak s rupicom za kabel, 1 završetak bez rupice)
  • Dužina je 2 metara, a dubina 11 mm

 

Za dodatne informacije o aluminijskim profilima posjetite naš BLOG i saznajte više!

U našem blogu pogledajte način montaža LED traka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski profil ALP033”