Aluminijski profil ugradbeni ALP031

89,26 

  • Dolazi u paketu sa bočnim čepovima, pokrovom i oprugama za montažu profila
  • Dužina je 2m, a dubina je 28

Opis

Aluminijski profil ugradbeni ALP031

Aluminijski ugradbeni profil ALP031 je praktičan i elegantan izbor za ugradnju LED traka u različite prostore. Ovaj profil omogućuje stvaranje ravnomjerne i efektno osvijetljene površine, pružajući istovremeno zaštitu trake od oštećenja i produžujući njezinu trajnost.

Izrađen od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, ugradbeni profil ALP031 je izdržljiv, lagan i otporan na koroziju. Njegov diskretan dizajn i tanka konstrukcija omogućuju jednostavnu ugradnju u razne površine poput stropova, zidova ili namještaja.

Ugradbeni profil ALP031 je dizajniran s unutarnjim utorima koji omogućuju sigurno postavljanje LED trake i optimalno raspršivanje svjetlosti. Također pruža učinkovito hlađenje trake, što pomaže u održavanju niske temperature i produžuje životni vijek LED dioda.

Montaža ovog profila je jednostavna i fleksibilna. Može se lako pričvrstiti na površinu pomoću prikladnih pričvrsnih materijala, omogućujući vam prilagođavanje postavke prema svojim potrebama i dizajnu prostora. Aluminijski ugradbeni profil ALP031 također omogućuje skrivanje kabela za uredan izgled osvjetljenja.

Uz svoju funkcionalnost i estetiku, aluminijski ugradbeni profil ALP031 pruža profesionalno rješenje za ugradnju LED traka u unutrašnjim prostorima. Bez obzira jeste li u procesu renoviranja ili izgradnje, ovaj profil će vam pomoći stvoriti atraktivno i ugodno osvijetljeno okruženje.

Dolazi u paketu sa bočnim čepovima, pokrovom i oprugama za montažu profila.

KARAKTERISTIKE

  • Dužina je 2m, a dubina je 28 mm

 

Sadržaj pakiranja aluminijski profil ugradbeni :

  • aluminijski profil dužine 2 metra
  • mliječni pokrov 2 m
  • 2 završetka (1 zatvoreni, a drugi sa rupicom za kabel)
  • opruge za montažu

 

Za dodatne informacije o aluminijskim profilima posjetite naš BLOG i saznajte više!

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski profil ugradbeni ALP031”