Mikro prekidač 3A s kablovima 12V max 36W

1,99 

  • Napon: 12V
  • Snaga: 36W
SKU: GTVAEWLB0110/GTVAEWLC0120 Kategorije: , , Oznaka:
Obriši

Opis

Mikro prekidač 3A s kablovima 12V max 36W

Mikro prekidač s kablovima 12V (max. 36W) je komponenta koja se često koristi u sustavima s LED trakama. Ovaj prekidač omogućava jednostavno uključivanje i isključivanje LED traka, pružajući praktično upravljanje njihovom svjetlosnom funkcionalnošću.

Mikro prekidač dolazi s kablovima koji olakšavaju povezivanje s napajanjem i LED trakom. Kabeli su obično duljine koja omogućava fleksibilnost pri postavljanju prekidača i povezivanju s drugim komponentama. Ovisno o specifikacijama prekidača i LED traka koje koristite, prekidač može podupirati rad na 12V napajanju i do maksimalne snage od 36W.

Kako biste koristili mikro prekidač s kablovima za LED trake, potrebno je pravilno povezati kabele s napajanjem i LED trakom. Obično je potrebno spojiti crveni i crni kabel s odgovarajućim terminalima napajanja, dok se ostali kablovi povezuju s terminalima LED trake za kontrolu svjetla.

Mikro prekidač s kablovima 12V (max. 36W) pruža jednostavno i praktično upravljanje LED trakama, omogućavajući vam da lako uključite ili isključite osvjetljenje prema potrebi. Važno je provjeriti kompatibilnost prekidača s vašim LED trakama i pratiti upute proizvođača za pravilno spajanje i korištenje prekidača.

KARAKTERISTIKE

  • Napon: 12V
  • Snaga: 36W

Dodatne informacije

BOJA

CRNI, BIJELI

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Mikro prekidač 3A s kablovima 12V max 36W”