LED zonski kontroler

LED zonski kontroler

40,00  (301,00 kn)

  • 4 kanalni LED kontroler za jednobojnu i RGB LED traku
  • Radi na radio frenkvenciji sa daljinskim upravljačem
  • Kompaktibilan sa AC6341, AC6344, AC6345
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno odmah u dućanu (52 komada) SKU: AC6342 Kategorije: , ,

Opis

LED zonski kontroler

LED zonski kontroler je praktičan pribor koji vam omogućuje upravljanje LED trakama u različitim zonama neovisno. Ovaj kontroler je posebno dizajniran za jednobojne LED trake i pruža vam fleksibilnost i kontrolu nad osvjetljenjem u različitim dijelovima prostorije.

Sa LED zonskim kontrolerom možete podijeliti svoje LED trake u nekoliko zona i upravljati svakom zonom neovisno. To znači da možete prilagoditi svjetlinu, uključivanje/isključivanje i prigušivanje svake zone pojedinačno, ovisno o vašim potrebama i željama. Na taj način možete stvoriti različite atmosfere i efekte osvjetljenja u različitim dijelovima prostorije.

LED zonski kontroler obično dolazi s praktičnim daljinskim upravljačem koji vam omogućuje jednostavno upravljanje svakom zonom. Možete jednostavno prebacivati između zona i podešavati svjetlinu, uključivanje/isključivanje i prigušivanje za svaku zonu pojedinačno.

Ovaj LED zonski kontroler također može podržavati različite načine rada, kao što su statička svjetlost, postepena promjena svjetlosti ili brza promjena boja, ovisno o modelu i specifikacijama.

Iskoristite mogućnosti LED zonskog kontrolera kako biste prilagodili osvjetljenje svojim potrebama i stvorili različite ambijente u svojem prostoru. Uz fleksibilnost i jednostavnost upravljanja, LED zonski kontroler je koristan dodatak za vaše jednobojne LED trake.

KARAKTERISTIKE

  • 4 kanalni LED kontroler za jednobojnu i RGB LED traku
  • Radi na radio frenkvenciji sa daljinskim upravljačem
  • Kompaktibilan sa AC6341, AC6344, AC6345

 

Moguće je spojiti do 4 zone u kombinaciji sa jednim od zonskih daljinskih

Ukoliko se spajaju 4 zone, potrebo je imati 4 zonska kontrolera i jedan daljinski

Kako upariti kontroler sa daljinskim?

Potrebno je odšarafiti šaraf i skinuti poklopac, a zatim koju sekundu držati crni gumbić koji se nalazi na samom kontrolu i zatim stisnete neki kanal  na samom daljinskom da bi se kontroler upario sa samim daljinskim upravljačem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “LED zonski kontroler”

Možda će vam se također svidjeti…