LED zonski kontroler

40,00 

  • 4 kanalni LED kontroler za jednobojnu i RGB LED traku
  • Radi na radio frenkvenciji sa daljinskim upravljačem
  • Kompaktibilan sa AC6341, AC6344, AC6345
Zaliha: 1 na zalihi SKU: AC6342 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

LED zonski kontroler

LED zonski kontroler je praktičan pribor koji vam omogućuje upravljanje LED trakama u različitim zonama neovisno. Ovaj kontroler je posebno dizajniran za jednobojne LED trake i pruža vam fleksibilnost i kontrolu nad osvjetljenjem u različitim dijelovima prostorije.

Sa LED zonskim kontrolerom možete podijeliti svoje LED trake u nekoliko zona i upravljati svakom zonom neovisno. To znači da možete prilagoditi svjetlinu, uključivanje/isključivanje i prigušivanje svake zone pojedinačno, ovisno o vašim potrebama i željama. Na taj način možete stvoriti različite atmosfere i efekte osvjetljenja u različitim dijelovima prostorije.

LED zonski kontroler obično dolazi s praktičnim daljinskim upravljačem koji vam omogućuje jednostavno upravljanje svakom zonom. Možete jednostavno prebacivati između zona i podešavati svjetlinu, uključivanje/isključivanje i prigušivanje za svaku zonu pojedinačno.

Ovaj LED zonski kontroler također može podržavati različite načine rada, kao što su statička svjetlost, postepena promjena svjetlosti ili brza promjena boja, ovisno o modelu i specifikacijama.

Iskoristite mogućnosti LED zonskog kontrolera kako biste prilagodili osvjetljenje svojim potrebama i stvorili različite ambijente u svojem prostoru. Uz fleksibilnost i jednostavnost upravljanja, LED zonski kontroler je koristan dodatak za vaše jednobojne LED trake.

KARAKTERISTIKE

  • 4 kanalni LED kontroler za jednobojnu i RGB LED traku
  • Radi na radio frenkvenciji sa daljinskim upravljačem
  • Kompaktibilan sa AC6341, AC6344, AC6345

 

*Moguće je spojiti do 4 zone u kombinaciji sa jednim od zonskih daljinskih. Ukoliko se spajaju 4 zone, potrebo je imati 4 zonska kontrolera i jedan daljinski.

 

Kako upariti kontroler sa daljinskim?

Potrebno je odšarafiti šaraf i skinuti poklopac, a zatim koju sekundu držati crni gumbić koji se nalazi na samom kontrolu i zatim stisnete neki kanal  na samom daljinskom da bi se kontroler upario sa samim daljinskim upravljačem.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “LED zonski kontroler”