Receptor LC-2501N

49,77 

  • Napajanje: radi od 12V – 36V, DC-DC, konstantni napon, s push-dim
  • Broj kanala: 4, 5A po kanalu
  • Dimenzije: 46 x 178 x 18 mm
Zaliha: 1 na zalihi SKU: LC-2501N Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Receptor LC-2501N

5A 4-kanalni RF dimmer s konstantnim naponom, model LC-2501N.

Ovaj uređaj omogućuje precizno upravljanje osvjetljenjem na četiri različita kanala. To znači da možete kontrolirati svjetlinu i ambijent u prostoru putem bežične RF tehnologije.

Dimmer je dizajniran za rad s konstantnim naponom, što znači da se koristi za dimanje svjetala koja rade na određenom naponu, poput LED traka ili drugih vrsta rasvjetnih uređaja. Može podnijeti struju do 5A po kanalu, što omogućuje fleksibilno i pouzdano upravljanje različitim svjetlosnim izvorima.

Ovaj RF dimmer pruža bežično upravljanje putem daljinskog upravljača. Možete koristiti daljinski upravljač za podešavanje svjetline, paljenje ili gašenje svjetala te promjenu ambijentalnog osvjetljenja. Također podržava grupno upravljanje, što znači da možete sinkronizirano upravljati više dimera za stvaranje željenog osvjetljenja u prostoru.

Ovaj proizvod, model LC-2501N, nudi visoku kvalitetu, pouzdanost i jednostavnost uporabe. Idealno je rješenje za primjenu u kućanstvima, komercijalnim prostorima ili drugim mjestima gdje je važno precizno kontrolirati osvjetljenje. Uz pomoć ovog dimera, možete stvoriti ugodno i prilagodljivo osvjetljenje koje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

KARAKTERISTIKE

  • Napajanje: radi od 12V – 36V, DC-DC, konstantni napon, s push-dim
  • Broj kanala: 4, 5A po kanalu
  • Dimenzije: 46 x 178 x 18 mm

 

*Uz nevedeni proizvod radi daljinski upravljač LC-2828.

 

TEHNIČKE UPUTE 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Receptor LC-2501N”

Možda će vam se također svidjeti…