Daljinski upravljač LC-2806B2

101,62 

  • RF radio daljinski, potrebno je uskladiti sa SR-1003RCWEA ili SR-1003RCW
  • 10 zona se može kontrolirati odvojeno ili sinkrono

Opis

Daljinski upravljač LC-2806B2

RGBW RF LED kontroler, model SR-2806B2.

Ovaj kontroler omogućuje vam bežično upravljanje bojom i svjetlinom RGBW LED svjetiljki putem RF signala, pružajući vam jednostavnost i fleksibilnost u stvaranju osvjetljenja.

SR-2806B2 RGBW RF LED kontroler dolazi s RF daljinskim upravljačem koji vam omogućuje udobno upravljanje bojom i svjetlinom LED svjetiljki. Daljinski upravljač je jednostavan za korištenje, s intuitivnim sučeljem i jasno označenim tipkama. Kontroler je kompatibilan s RGBW LED trakama i drugim RGBW LED svjetiljkama.

Bežična veza kontrolera omogućuje vam slobodu kretanja i udaljenost upravljanja unutar prostorije. Možete odabrati željenu boju iz širokog spektra boja, prilagoditi svjetlinu i izvoditi različite efekte osvjetljenja. RF tehnologija osigurava pouzdanu i stabilnu komunikaciju između daljinskog upravljača i kontrolera.

SR-2806B2 kontroler nudi vam više načina upravljanja osvjetljenjem, uključujući izravnu promjenu boje, prilagodbu svjetline, izvođenje prelaznih efekata boja i mogućnost memoriranja i pozivanja scena. Možete prilagoditi osvjetljenje prema svojim željama i potrebama, stvarajući različite atmosfere i rasvjetne efekte.

Kontroler je kompaktan i estetski dizajniran, lako se uklapa u različite stilove interijera. Može se jednostavno instalirati i povezati s RGBW LED svjetiljkama. Također, kontroler podržava sinkronizaciju s drugim RGBW kontrolerima, što vam omogućuje da istovremeno upravljate više svjetiljki i stvorite koordinirane efekte osvjetljenja.

Uz SR-2806B2 RGBW RF LED kontroler, imate praktičnu i bežičnu kontrolu nad bojom i svjetlinom LED svjetiljki. Izrazite svoju kreativnost, prilagodite osvjetljenje prema svojim željama i stvorite ugodnu i dojmljivu atmosferu u svojem prostoru uz ovaj praktičan i inovativan kontroler.

KARAKTERISTIKE

  • RF radio daljinski, potrebno je uskladiti sa SR-1003RCWEA ili SR-1003RCW
  • 10 zona se može kontrolirati odvojeno ili sinkrono

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Daljinski upravljač LC-2806B2”

Možda će vam se također svidjeti…