Daljinski upravljač LC-2818

117,78  (887,00 kn)

  • Napajanje: (integrirana baterija, USB)
  • Frekvencija: 869,5 MHZ/ 434 MHZ/ 916 MHZ
  • 8 zona RGBW RF daljinski, puni dodir
  • podudaranje sa serijom SR-1009XX kao RF
  • Kompatibilan sa SR-2818WIN, SR-2818WITR, SR-1009XXWI kao RF i WIFI kontrola
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno odmah u dućanu (50 komada) SKU: LC-2818 Kategorije: , , ,

Opis

Daljinski upravljač LC-2818

Ovaj kontroler vam omogućuje jednostavno upravljanje bojom i svjetlinom RGBY LED svjetiljki. Putem vašeg pametnog telefona ili tableta, moguće je skinuti aplikaciju koja će vam pružati praktičnost i fleksibilnost u stvaranju osvjetljenja.

Full Touch RGBY kontroler je dizajniran da bude kompatibilan s iPadom, iPhoneom i Android uređajima, što vam omogućuje bežično upravljanje osvjetljenjem putem aplikacije. Možete jednostavno preuzeti i instalirati odgovarajuću aplikaciju na svoj uređaj i povezati se s kontrolerom putem Wi-Fi mreže.

Aplikacija vam pruža širok spektar funkcija za prilagodbu boje, svjetline i efekata osvjetljenja. Možete odabrati željenu boju iz RGBY palete boja, prilagoditi svjetlinu, promijeniti način osvjetljenja i izvesti različite efekte kao što su pulsiranje, prelaz i slijed. Također, imate mogućnost stvaranja i pozivanja predefiniranih scena za jednostavno prebacivanje između različitih postavki osvjetljenja.

Full Touch RGBY kontroler koristi Wi-Fi tehnologiju za pouzdanu i stabilnu komunikaciju s vašim pametnim telefonom ili tabletom. To vam omogućuje udaljeno upravljanje osvjetljenjem iz udobnosti svog kauča ili bilo kojeg drugog mjesta u vašem domu.

Kontroler ima intuitivno sučelje s dodirnim zaslonom koje vam omogućuje brz pristup funkcijama i jednostavno izvršavanje promjena. Možete prilagoditi boje i svjetlinu povlačenjem prsta po zaslonu, a aplikacija vam pruža dodatne mogućnosti prilagodbe i podešavanja kako biste postigli željeni efekt osvjetljenja.

Uz Full Touch RGBY kontroler za iPad, iPhone i Android uređaje, imate praktičnu i fleksibilnu kontrolu nad bojom i svjetlinom RGBY LED svjetiljki. Izrazite svoju kreativnost, prilagodite osvjetljenje prema svojim željama i stvorite ugodnu i atmosferičnu rasvjetu u svojem prostoru uz ovaj napredni i inovativni kontroler.

KARAKTERISTIKE

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Daljinski upravljač LC-2818”

Možda će vam se također svidjeti…