Daljinski upravljač LC-2819S

78,59 

  • Napajanje: 4,5 VDC, (3*1,5 V AAA baterija)
  • Frekvencija: 869,5 MHZ/ 434 MHZ/ 916 MHZ
  • 4 zone RGBW RF daljinski upravljač
  • podudaranje sa serijom SR-1009XX kao RF
  • kompatibilan sa SR-2818WIN, SR-2818WITR, SR-1009XXWI kao RF i WIFI kontrola

Opis

Daljinski upravljač LC-2819S

RF daljinski RGBW LED kontroler, model SR-2819S.

Ovaj kontroler omogućuje vam bežično upravljanje bojom i svjetlinom RGBW LED svjetiljki putem RF signala, pružajući vam udobnost i praktičnost u stvaranju osvjetljenja.

SR-2819S RF daljinski RGBW LED kontroler dolazi s RF daljinskim upravljačem koji vam omogućuje jednostavno upravljanje bojom i svjetlinom LED svjetiljki. Daljinski upravljač je kompaktan i ergonomski oblikovan, što olakšava rukovanje. Kontroler je kompatibilan s RGBW LED trakama i drugim RGBW LED svjetiljkama.

Bežična veza kontrolera omogućuje vam slobodu kretanja i upravljanje osvjetljenjem s udaljenosti unutar prostorije. Možete odabrati željenu boju iz širokog spektra boja, prilagoditi svjetlinu i izvoditi različite efekte osvjetljenja prema svojim potrebama. RF tehnologija osigurava pouzdanu komunikaciju između daljinskog upravljača i kontrolera.

SR-2819S kontroler nudi vam praktične funkcije kao što su promjena boje, prilagodba svjetline, izvođenje prelaznih efekata boja i mogućnost memoriranja i pozivanja scena. Možete stvoriti različite atmosfere i rasvjetne efekte prema svojim željama i potrebama, čineći svoj prostor jedinstvenim i dojmljivim.

Kontroler je jednostavan za upotrebu, s jasno označenim tipkama na daljinskom upravljaču. Možete brzo pristupiti funkcijama i jednostavno izvršavati promjene. Kontroler je kompaktan i estetski dizajniran, što ga čini lako integriranim u različite prostorne uređenja.

Uz SR-2819S RF daljinski RGBW LED kontroler, možete imati praktičnu i bežičnu kontrolu nad bojom i svjetlinom LED svjetiljki. Izrazite svoju kreativnost, prilagodite osvjetljenje prema svojim željama i uživajte u personaliziranom ambijentu uz ovaj praktičan i inovativan kontroler.

KARAKTERISTIKE

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Daljinski upravljač LC-2819S”

Možda će vam se također svidjeti…