Daljinski upravljač SR-2819S(DIM)

78,60  (592,00 kn)

  • Napajanje: 4,5 VDC, (3*1,5 V AAA baterija)
  • Frekvencija: 869,5 MHZ/ 434 MHZ/ 916 MHZ
  • RF daljinski upravljač u 4 zone, odgovara SR-1009XX SERIJI kao RF
  • Kompatibilan sa SR-2818WIN, SR-2818WITR, SR-1009XXWI kao RF i WIFI kontrola
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: SR-2819S(DIM) Kategorije: , , ,

Opis

Daljinski upravljač SR-2819S(DIM)

RF daljinski upravljač za RGBW LED trake, model SR-2819S.

Ovaj daljinski upravljač omogućuje vam bežično upravljanje RGBW LED trakama i pruža vam praktičnost i fleksibilnost u stvaranju različitih svjetlosnih efekata i atmosfera.

SR-2819S RF daljinski upravljač podržava četiri neovisna kanala za upravljanje crvenom, zelenom, plavom i bijelom bojom, omogućujući vam da precizno prilagodite boje i svjetlinu LED traka. Možete jednostavno promijeniti boje, odabrati različite načine rada, kao što su statički prikaz boja, postupna promjena, pulsiranje ili skakanje između boja.

Ovaj daljinski upravljač koristi RF tehnologiju za bežično prijenos signala na kontroler RGBW LED traka. To znači da ne morate biti fizički blizu kontrolera da biste upravljali rasvjetom. RF signal ima dobar domet i možete upravljati LED trakama s udaljenosti unutar prostorije.

SR-2819S daljinski upravljač ima intuitivno sučelje s jasno označenim tipkama i lako se koristi. Možete jednostavno odabrati željenu boju, prilagoditi svjetlinu ili odabrati željeni način rada. Daljinski upravljač također podržava memoriranje postavki, što znači da se vaše preferirane postavke mogu sačuvati i lako se prizvati.

Ovaj daljinski upravljač je pogodan za različite primjene, uključujući kućno osvjetljenje, dekorativnu rasvjetu, scenske efekte i još mnogo toga. Može se koristiti u domovima, restoranima, hotelima, klubovima ili bilo kojem drugom prostoru gdje je potrebno prilagodljivo i kreativno osvjetljenje.

Uz SR-2819S RF daljinski upravljač, upravljajte svojim RGBW LED trakama s lakoćom i kreirajte željene svjetlosne efekte i atmosfere. Iskoristite praktičnost i fleksibilnost bežičnog upravljanja kako biste unijeli svjetlost i boje u svoj prostor.

KARAKTERISTIKE

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Daljinski upravljač SR-2819S(DIM)”

Možda će vam se također svidjeti…