Pojačivač signala LC-3001

33,18 

  • Napajanje: 12-36V
  • 4 kanala, 5A po kanalu

Opis

Pojačivač signala LC-3001

Power Repeater SR-3001.

Ovaj uređaj je dizajniran za ponovno pojačavanje i proširenje signala konstantnog napona u LED rasvjetnim sustavima.

Sunricher konstantni napon Power Repeater SR-3001 omogućuje vam povezivanje više LED traka ili drugih konstantno napajanih LED uređaja kako biste proširili rasvjetni sustav na veću površinu ili povezali udaljene dijelove prostora. Ovaj pojačivač signala osigurava stabilan i kvalitetan prijenos napajanja i kontrolnih signala, osiguravajući da vaša LED rasvjeta radi pouzdano i ravnomjerno.

Sa svojim kompaktnim dizajnom i jednostavnim sučeljem, Sunricher konstantni napon Power Repeater SR-3001 je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Ima visoku snagu izlaznog signala i podržava širok raspon ulaznih i izlaznih napona, što ga čini kompatibilnim s različitim LED trakama i drugim LED uređajima.

Ovaj power repeater također pruža zaštitu od prenapona, preopterećenja i kratkog spoja, što osigurava sigurnost vašeg rasvjetnog sustava. Može se koristiti u raznim aplikacijama kao što su domaćinstva, uredi, trgovine, restorani i druge komercijalne ili industrijske prostorije.

Ukratko, Sunricher konstantni napon Power Repeater SR-3001 je pouzdan i učinkovit uređaj za proširenje i pojačanje signala konstantnog napona u LED rasvjetnim sustavima. Omogućuje vam povezivanje više LED traka ili uređaja, osigurava stabilan prijenos napajanja i kontrolnih signala te pruža zaštitu od prenapona i preopterećenja. Idealan je za razne primjene u domovima, uredima i komercijalnim prostorima.

KARAKTERISTIKE

  • Napajanje: 12-36V
  • 4 kanala, 5A po kanalu

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Pojačivač signala LC-3001”