Pojačivač signala LC-3002

68,44 

  • Napajanje: 12-36V
  • 4 kanala, 8A po kanalu

Opis

Pojačivač signala LC-3002

4-kanalni power repeater konstantnog napona SR-3002.

Ovaj uređaj je namijenjen proširenju i pojačanju signala konstantnog napona u LED rasvjetnim sustavima.

Sunricher 4-kanalni power repeater konstantnog napona SR-3002 omogućuje vam povezivanje i kontrolu četiri nezavisna kanala LED traka ili drugih konstantno napajanih LED uređaja. To vam omogućuje fleksibilnost u upravljanju i raspodjeli svjetlosti u različitim dijelovima prostora.

Uz visoku snagu izlaznog signala, ovaj power repeater osigurava stabilan i kvalitetan prijenos napajanja i kontrolnih signala, čime osigurava ravnomjerno osvjetljenje i pouzdan rad LED rasvjete.

Sunricher 4-kanalni power repeater SR-3002 dolazi s kompaktnim i robustnim kućištem te jednostavnim sučeljem za instalaciju i upotrebu. Podržava širok raspon ulaznih i izlaznih napona, što ga čini kompatibilnim s različitim LED trakama i drugim LED uređajima.

Ovaj power repeater također pruža zaštitu od prenapona, preopterećenja i kratkog spoja kako bi se osigurala sigurnost vašeg rasvjetnog sustava. Može se koristiti u raznim aplikacijama kao što su domaćinstva, uredi, trgovine, restorani i druge komercijalne ili industrijske prostorije.

Ukratko, Sunricher 4-kanalni power repeater konstantnog napona SR-3002 je pouzdan i praktičan uređaj za proširenje i pojačanje signala konstantnog napona u LED rasvjetnim sustavima. Omogućuje vam upravljanje četiri nezavisna kanala, osigurava stabilan prijenos napajanja i kontrolnih signala te pruža zaštitu od prenapona i preopterećenja. Savršen je za različite primjene u domaćinstvima, uredima i komercijalnim prostorima.

KARAKTERISTIKE

  • Napajanje: 12-36V
  • 4 kanala, 8A po kanalu

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Pojačivač signala LC-3002”