Receptor LC-1009FA

101,41  (764,00 kn)

  • Napajanje: 12-36VDC, konstantni napon
  • 4 kanala, 5A po kanalu, 4x5A

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: SR-1009FA Kategorije: , , ,

Opis

Receptor LC-1009FA

RF dimmer i kontroler za LED trake s konstantnim naponom od 12V do 36V, model LC-1009FA. Ovaj dimmer omogućuje vam jednostavno bežično upravljanje svjetlinom i bojama LED traka koje rade na konstantnom naponu. To je idealno rješenje za dekorativnu rasvjetu, ambijentalno osvjetljenje ili bilo koju primjenu koja zahtijeva prilagodljivost i kontrolu LED traka.

LC-1009FA RF dimmer podržava LED trake s konstantnim naponom u rasponu od 12V do 36V i ima četiri kanala za upravljanje bojama (crvena, zelena, plava) i bijelom bojom. Možete jednostavno prilagoditi svjetlinu i boje trake putem bežičnog RF signala koji se prenosi između dimmera i daljinskog upravljača. Ovaj dimmer kontrolira do četiri različite LED trake istovremeno, omogućujući vam da stvorite raznolike svjetlosne efekte i ambijente.

Ovaj RF dimmer i kontroler omogućuje vam ne samo prilagodbu svjetline, već i promjenu boja LED traka. Možete odabrati željenu boju ili koristiti različite načine dinamičkog svjetla, poput postupne promjene boja, pulsiranja ili skakanja između boja. Ovaj dimmer podržava i statički način rada koji omogućuje zadržavanje odabrane boje.

LC-1009FA ima jednostavno i intuitivno sučelje, što olakšava upravljanje svjetlošću i bojama LED traka. Dimmer također podržava memoriranje postavki, tako da se može automatski vratiti na prethodno postavljenu svjetlinu i boju prilikom ponovnog uključivanja.

Sa svojim kompaktnim i praktičnim dizajnom, RF dimmer i kontroler SR-1009FA lako se integrira u postojeći sustav LED traka. Može se jednostavno povezati s LED trakama i napajanjem konstantnog napona, pružajući vam fleksibilno upravljanje svjetlinom i bojama. Bez obzira trebate li stvoriti raznolike svjetlosne efekte u prostoru ili prilagoditi rasvjetu prema svojim željama, ovaj RF dimmer i kontroler pruža vam praktičnu i prilagodljivu kontrolu LED traka.

KARAKTERISTIKE

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Receptor LC-1009FA”

Možda će vam se također svidjeti…