Zonski daljinski – 4 zone – RGB/W

36,00 

  • Zonski daljinski za RGB/W traku
  • Radi na radio frekvenciji sa driver-om
  • Pomoću daljinskog je moguće paliti i gasiti traku, te “stišavati” i “pojačavati” jačinu svjelosti trake, te mijenjati boje na traci
  • Sa daljinskim je moguće upravljati sa 4 zone
  • Zonski kontroler radi samo sa kontrolerom AC6342
EAN: 3800156663459 Availability: 2 na zalihi SKU: AC6345 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Zonski daljinski – 4 zone – RGB/W

Zonski daljinski upravljač s 4 zone je pribor koji se koristi za upravljanje RGBW LED trakama u više zona. Ovaj daljinski upravljač vam omogućuje neovisno kontroliranje do 4 različite zone LED traka.

Svaka zona može imati svoje postavke boja, svjetline i svjetlosnih efekata. Možete jednostavno prebacivati između zona i prilagođavati rasvjetu u svakoj zoni prema vašim željama. Na primjer, možete imati jednu zonu sa statičnom bijelom bojom za radno područje i drugu zonu sa dinamičnim bojama za ugodnu atmosferu.

Zonski daljinski upravljač omogućuje vam jednostavno korištenje i intuitivno upravljanje LED trakama. Možete lako mijenjati boje, prilagođavati svjetlinu, odabrati željene svjetlosne efekte i prebacivati između zona s jednim daljinskim upravljačem.

Ovaj pribor je pogodan za prostorije s više rasvjetnih zona, kao što su dnevni boravci, blagovaonice ili komercijalni prostori s različitim funkcionalnim područjima. Omogućuje vam jednostavno upravljanje i prilagođavanje rasvjete prema potrebama i preferencijama u svakoj zoni.

Zonski daljinski upravljač s 4 zone je praktičan pribor koji vam pruža fleksibilnost i kontrolu nad rasvjetom vaših RGBW LED traka u više zona.

KARAKTERISTIKE

  • Zonski daljinski za RGB/W traku
  • Radi na radio frekvenciji sa driver-om
  • Sa daljinskim je moguće upravljati sa 4 zone

 

*Zonski kontroler radi samo sa kontrolerom AC6342

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Zonski daljinski – 4 zone – RGB/W”

Možda će vam se također svidjeti…