Senzor na pokret ruke LC 8001A

24,89  (188,00 kn)

  • Detekcija pokreta ruke od 1 – 6cm.
  • Senzor se spaja na 220 V.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKDostupno odmah u dućanu (50 komada) SKU: LC-8001A Kategorije: , , ,

Opis

Senzor na pokret ruke LC 8001A

Senzor na pokret ruke LC-8001A je praktičan dodatak za vaše LED trake koji omogućuje upravljanje osvjetljenjem jednostavnim pokretima ruke. Ovaj senzor koristi infracrvenu tehnologiju za otkrivanje pokreta vaše ruke i aktiviranje ili deaktiviranje LED traka.

Senzor na pokret ruke omogućuje vam intuitivno upravljanje osvjetljenjem bez potrebe za dodirivanjem prekidača ili daljinskog upravljača. Jednostavno pomaknite ruku ispred senzora i LED trake će se automatski uključiti ili isključiti prema vašim pokretima.

Ovaj senzor je posebno pogodan za situacije kada su vam ruke zauzete ili kada želite izbjeći dodirivanje prekidača. Na primjer, kada radite u kuhinji ili radionici, možete jednostavno pomaknuti ruku prema senzoru da biste upravljali osvjetljenjem bez prekida aktivnosti.

Senzor na pokret ruke LC-8001A je kompaktan i jednostavan za montažu. Može se postaviti na odgovarajuće mjesto u prostoriji, poput zida ili ormara, tako da je lako dostupan za vaše pokrete ruke.

Osim praktičnosti, ovaj senzor također pridonosi energetskoj učinkovitosti. LED trake se automatski isključuju nakon određenog vremena ako senzor više ne detektira pokret, čime se štedi energija.

Senzor na pokret ruke LC-8001A pruža vam praktično i intuitivno upravljanje osvjetljenjem uz minimalan napor. Omogućuje vam da prilagodite osvjetljenje prema svojim potrebama, čineći vaš prostor još udobnijim i funkcionalnijim.

KARAKTERISTIKE

  • Detekcija pokreta ruke od 1 – 6cm.
  • Senzor se spaja na 220 V.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Senzor na pokret ruke LC 8001A”