Aluminijski profil ugradbeni ALP003

28,21 

  • Dolazi u paketu sa bočnim čepovima, pokrovom
  • Dužina je 2m, a dubina je 15,3mm

Opis

Aluminijski profil ugradbeni ALP003

Aluminijski ugradbeni profil ALP003 je izvrsno rješenje za ugradnju LED traka i stvaranje ravnomjerne i elegantne rasvjete u različitim prostorima.

Ovaj profil ima elegantan dizajn i kompaktnu konstrukciju koja ga čini pogodnim za ugradnju u različite površine poput stropova, zidova ili namještaja. Izrađen je od visokokvalitetnog aluminijskog materijala koji je izdržljiv i otporan na oštećenja, pružajući dugotrajnost i pouzdanost.

Ugradbeni profil ALP003 ima posebnu unutarnju konfiguraciju koja omogućuje jednostavno postavljanje LED trake unutar profila. Traka se može lako umetnuti i čvrsto držati na mjestu, osiguravajući stabilnost i optimalno raspršivanje svjetlosti.

Montaža ovog profila je jednostavna i fleksibilna. Može se pričvrstiti na površinu pomoću odgovarajućih pričvrsnih materijala, prilagođavajući se vašim potrebama i dizajnu prostora.

Sa svojim diskretnim dizajnom i visokom funkcionalnošću, aluminijski ugradbeni profil ALP003 je idealan za različite primjene u kućnom i poslovnom okruženju. Stvorite prilagođeno osvjetljenje, istaknite određene dijelove prostora ili stvorite ambijentalno rasvjetno rješenje uz pomoć ovog kvalitetnog ugradbenog profila.

KARAKTERISTIKE

  • Dolazi u paketu sa bočnim čepovima, pokrovom
  • Pokrov duljine 2 m
  • 2 bočna čepa (1 završetak s rupicom za kabel, 1 završetak bez rupice)
  • Dužina je 2m, a dubina je 15,3mm

 

Za dodatne informacije o aluminijskim profilima posjetite naš BLOG i saznajte više!

U našem blogu pogledajte način montaža LED traka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski profil ugradbeni ALP003”