Aluminijski profil NADGRADNI 7 mm x 14 mm x 2 m

9,95 

  • Dostupne boje: Crna i Srebrna
  • Dimenzije: 7 x 14 x 2000 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Tip: Nadgradni

 

SKU: GTVPAGLAXMNKAL20M/GTVPAGLAXMNKAL Kategorije: , , , Oznake: , , ,
Obriši

Opis

Aluminijski profil NADGRADNI 7 mm x 14 mm x 2 m

Aluminijski nadgradni profil dimenzija 7 mm x 14 mm x 2m je idealan za elegantno i sigurno montiranje LED traka na različite površine. Ovaj profil omogućuje profesionalnu instalaciju LED traka s minimalnim vidljivim elementima, čime se postiže čist i moderni izgled.

Izrađen od visokokvalitetnog aluminijskog materijala, nadgradni profil je izdržljiv i otporan na oštećenja. Osim toga, aluminijska konstrukcija pomaže u uklanjanju topline koju proizvode LED trake, što pridonosi njihovom duljem vijeku trajanja i pouzdanom radu.

Nadgradni profil ima unutarnji kanal koji omogućuje jednostavno postavljanje LED trake. Osim toga, profil dolazi s pripadajućim difuzorom koji osigurava ravnomjerno i ugodno osvjetljenje. Difuzor također štiti LED traku od prašine, vlage i drugih vanjskih utjecaja.

Montaža ovog aluminijskog nadgradnog profila je jednostavna i brza. Može se pričvrstiti na površinu pomoću nosača ili vijaka, pružajući stabilnost i sigurnost.

Aluminijski nadgradni profil dimenzija 7 mm x 14 mm x 2 m je pogodan za različite primjene u unutarnjem prostoru, kao što su osvjetljenje stepenica, polica, ormara, ili drugih prostora koji zahtijevaju diskretnu i modernu rasvjetu.

Odaberite ovaj kvalitetan aluminijski profil za nadgradnju LED traka i stvorite funkcionalno i estetski ugodno osvjetljenje u svom prostoru.

Aluminijski profil za LED traku dolazi u paketu sa nosačima kojima ga se učvrsti za ravnu površinu, bočnim čepovima i mliječnim difuzorom.

Jamstvo je 24 mjeseca.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Crna i Srebrna
  • Dimenzije: 7 x 14 x 2000 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Tip: Nadgradni

 

Za dodatne informacije o aluminijskim profilima posjetite naš BLOG i saznajte više!

U našem blogu pogledajte način montaža LED traka.

Dodatne informacije

BOJA

CRNA, SREBRNA

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski profil NADGRADNI 7 mm x 14 mm x 2 m”

Možda će vam se također svidjeti…