Tipkalo SR-2833K1

79,22 

  • Napajanje: 3VDC, gumbasta baterija
  • Frekvencija: 869,5 MHZ/ 434 MHZ/ 916 MHZ
  • 1 zonski jednobojni RF štapić ili vijčani klackalica, debljina: 13,8 mm
  • podudaranje sa serijom SR-1009XX kao RF
  • Kompatilan sa SR-2818WIN, SR-2818WITR, SR-1009XXWI kao RF i WIFI kontrola

Opis

Tipkalo SR-2833K1

RF LED push-button dimmer prekidač, model SR-2833K1.

Ovaj prekidač omogućuje vam jednostavno i bežično upravljanje dimenzijom svjetlosti LED rasvjete, pružajući vam udobnost i praktičnost u svom domu ili radnom prostoru.

SR-2833K1 RF LED push-button dimmer prekidač dizajniran je s jednostavnim i elegantnim izgledom. Prekidač se sastoji od jednog ili dva gumba (ovisno o modelu) koji se mogu pritisnuti za uključivanje/isključivanje rasvjete ili za prilagođavanje svjetline. Prekidač koristi RF tehnologiju za bežično prenošenje signala na povezane LED svjetiljke.

Jednostavno instaliranje prekidača omogućuje vam brzu integraciju s postojećom rasvjetom. Prekidač se može postaviti na zid ili bilo koju drugu površinu, pružajući vam lako dostupno mjesto za upravljanje rasvjetom. Prekidač je kompatibilan s različitim vrstama LED rasvjete i podržava kontinuirano prilagođavanje svjetline.

SR-2833K1 prekidač podržava RF signale s dobrim dometom, što znači da možete upravljati LED rasvjetom s udaljenosti unutar prostorije. Ovaj prekidač je praktičan za upotrebu u raznim prostorima poput dnevnih boravaka, spavaćih soba, ureda, restorana ili hotela.

Jednostavan za korištenje, SR-2833K1 prekidač nudi intuitivno sučelje i pouzdan rad. Možete jednostavno pritisnuti gumb za uključivanje ili isključivanje rasvjete, dok pritiskom i zadržavanjem gumba možete prilagoditi svjetlinu prema svojim potrebama. Prekidač podržava i memoriranje postavki, što vam omogućuje da lako prizovete svoje preferirane postavke osvjetljenja.

Uz SR-2833K1 RF LED push-button dimmer prekidač, uživajte u jednostavnom i bežičnom upravljanju svjetlošću u svom prostoru. Prilagodite svjetlinu prema svojim željama i stvorite željenu atmosferu s lakoćom i stilom.

KARAKTERISTIKE

 

TEHNIČKE UPUTE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Tipkalo SR-2833K1”

Možda će vam se također svidjeti…