Ugradbeno kućište za GU10 DL-60A/IP44

9,30 

  • Grlo: 1 x GU10
  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Stupanj zaštite: IP44
  • Dimenzije: Ø72/Ø82
Obriši

Opis

Ugradbeno kućište za GU10 DL-60A/IP44

Ugradbeno kućište za GU10 DL-60A/IP44 predstavlja izdržljivo i elegantno rješenje za ugradnju i montažu GU10 svjetlosnih izvora. Dizajnirano s ciljem da se prilagodi različitim unutarnjim i vanjskim prostorima, ovo kućište nudi fleksibilnost i funkcionalnost uz visoku razinu zaštite.

Kućište je kompatibilno s jednim GU10 svjetlosnim izvorom, što ga čini idealnim za različite primjene, bilo da se radi o stambenim, komercijalnim ili ugostiteljskim prostorima. Mogućnost korištenja različitih GU10 LED žarulja omogućava korisnicima da odaberu željenu temperaturu boje i intenzitet svjetla, pružajući prilagodljivost u stvaranju željene atmosfere.

Dostupno u bojama bijela i crna, ovo ugradbeno kućište može se lako integrirati u različite dekorativne stilove i dizajne interijera. Bijela boja nudi klasičan i čist izgled, dok crna dodaje suvremeni i sofisticirani dodir prostoru.

Sa stupnjem zaštite IP44, kućište je zaštićeno od prskanja vode i čestica većih od 1 mm, što ga čini pogodnim za upotrebu u vlažnim prostorima poput kupaonica ili vanjskih prostora koji su zaštićeni od izravnog utjecaja vode. Ova razina zaštite osigurava da su svjetlosni izvori sigurni i zaštićeni, čime se produžava njihov vijek trajanja i održava pouzdanost sistema rasvjete.

Ukratko, ugradbeno kućište za GU10 DL-60A/IP44 je kvalitetno i svestrano rješenje koje nudi estetsku privlačnost, funkcionalnost i zaštitu. Bez obzira na to koristi li se za unutarnje ili vanjske aplikacije, ovo kućište pruža osnovu za pouzdano, prilagodljivo i stilski usklađeno osvjetljenje.

KARAKTERISTIKE

  • Grlo: 1 x GU10
  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Stupanj zaštite: IP44
  • Dimenzije: Ø72/Ø82

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Ugradbeno kućište za GU10 DL-60A/IP44”