Ugradbeno kućište za GU10 HERA-1 Round

18,67 

  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
Obriši

Opis

Ugradbeno kućište za GU10 HERA-1 Round

Ugradbeno kućište za GU10 HERA-1 Round nudi elegantno i funkcionalno rješenje za ugradbenu rasvjetu, savršeno za moderne interijere gdje je potrebno diskretno, ali učinkovito osvjetljenje. Ovo kućište je dizajnirano da pruži optimalnu fleksibilnost i stil u osvjetljenju, bilo da se koristi u stambenim, komercijalnim ili ugostiteljskim prostorima.

Dizajnirano za upotrebu s jednim GU10 svjetlosnim izvorom, HERA-1 Round kućište omogućava laku instalaciju različitih tipova GU10 LED žarulja, pružajući korisnicima mogućnost odabira željene temperature boje i intenziteta svjetlosti. To čini HERA-1 Round idealnim za stvaranje prilagođenog osvjetljenja u različitim postavkama, od akcentnog osvjetljenja do osvjetljenja radnih površina.

Dostupno u dvije boje, bijeloj i crnoj, ovo ugradbeno kućište lako se uklapa u bilo koji dekor, omogućavajući da se savršeno integrira u interijer bez narušavanja ukupnog dizajna prostora. Bijela boja pruža čist i svjež izgled, dok crna dodaje sofisticiranu i modernu notu, čineći HERA-1 Round svestranim izborom za različite estetske preferencije.

S stupnjem zaštite IP20, HERA-1 Round je namijenjeno za upotrebu unutar suhih prostora, štiteći svjetlosni izvor od prašine i drugih čestica. Ova razina zaštite osigurava da je kućište prikladno za upotrebu u dnevnim sobama, spavaćim sobama, kuhinjama, hodnicima, te u uredima i ugostiteljskim objektima koji nisu izloženi izravnoj vlazi.

Ukratko, ugradbeno kućište za GU10 HERA-1 Round predstavlja odlično rješenje za one koji traže kvalitetno, stilski usklađeno i prilagodljivo osvjetljenje. Njegova jednostavnost instalacije, zajedno s estetskom prilagodljivošću i visokom funkcionalnošću, čini ga idealnim izborom za raznovrsne aplikacije osvjetljenja.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

 

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Ugradbeno kućište za GU10 HERA-1 Round”