Nadgradno kućište za GU10 ROTONDO 95/90 IP44 ALU

21,64 

  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP44
  • Materijal: Aluminij
Obriši

Opis

Nadgradno kućište za GU10 ROTONDO 95/90 IP44 ALU

Nadgradno kućište za GU10 ROTONDO 95/90 IP44 ALU kombinira estetiku i funkcionalnost, nudeći robustno i stilsko rješenje za osvjetljenje koje se lako integrira u različite prostorne koncepte. Izrađeno od visokokvalitetnog aluminija, ovo kućište pruža izdržljivost i dugotrajnost, dok istovremeno dodaje moderni dodir prostoru zahvaljujući svojoj jednostavnoj, ali elegantnoj konstrukciji.

Dostupno u dvije klasične boje, bijeloj i crnoj, ROTONDO 95/90 se lako uklapa u različite stilove interijera, bilo da je riječ o minimalističkim, modernim, tradicionalnim ili industrijskim dekorima. Bijela boja kućišta pruža svježinu i prozračnost, dok crna boja dodaje sofisticiranost i dubinu prostoru.

Sa stupnjem zaštite IP44, ovo nadgradno kućište je zaštićeno od prskanja vode sa svih strana, što ga čini pogodnim za upotrebu u vlažnim prostorima kao što su kupaonice, kuhinje ili vanjski pokriveni prostori. Ova razina zaštite osigurava da kućište može izdržati zahtjevne uvjete, pružajući pouzdano i sigurno osvjetljenje.

Kućište je dizajnirano za upotrebu s jednim GU10 svjetlosnim izvorom, omogućavajući laku zamjenu i održavanje žarulja, kao i fleksibilnost u odabiru tipa svjetla i temperature boje svjetlosti prema individualnim potrebama i preferencijama. Mogućnost korištenja različitih GU10 LED žarulja omogućava korisnicima da prilagode intenzitet i ton svjetlosti, optimizirajući energetsku učinkovitost i atmosferu prostora.

Ukratko, nadgradno kućište za GU10 ROTONDO 95/90 IP44 ALU predstavlja izvrsno rješenje za one koji traže kvalitetno, sigurno i estetski privlačno osvjetljenje. Njegova svestranost, kvaliteta materijala i visoka razina zaštite čine ga idealnim izborom za raznovrsne aplikacije osvjetljenja unutar i izvan doma.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP44
  • Materijal: Aluminij

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Nadgradno kućište za GU10 ROTONDO 95/90 IP44 ALU”