Plafonjera PICCOLLA ALU

31,17 

  • Dostupne boje: Bijela, Bijela-zlatna, Crna-siva i Crna-zlatna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Materijal: Aluminij
Obriši

Opis

Plafonjera PICCOLLA ALU

Plafonjera PICCOLLA ALU predstavlja sofisticirano i svestrano rješenje za osvjetljenje koje se ističe svojim elegantnim dizajnom i kvalitetom izrade. Izrađena od aluminija, ova plafonjera nudi izdržljivost i dugotrajnost, dok njezine dostupne boje – bijela, bijela-zlatna, crna-siva i crna-zlatna – pružaju raznolikost u estetskim mogućnostima, omogućavajući lako usklađivanje s različitim stilovima interijera.

Dizajnirana za upotrebu s jednim GU10 svjetlosnim izvorom, PICCOLLA ALU omogućava korisnicima da prilagode intenzitet i temperaturu svjetlosti prema svojim potrebama, bilo da je riječ o stvaranju toplog i ugodnog ambijenta ili osvjetljavanju specifičnih područja u prostoru. Mogućnost korištenja različitih GU10 LED žarulja također pruža energetsku učinkovitost i smanjuje troškove osvjetljenja.

Stupanj zaštite IP20 ukazuje da je plafonjera namijenjena za upotrebu unutar suhih prostora, osiguravajući zaštitu od prašine i drugih čestica. To je čini idealnom za dnevne sobe, spavaće sobe, hodnike, kuhinje, uredske prostore i druge unutarnje prostore gdje nije izložena direktnoj vlazi.

Estetski, PICCOLLA ALU se ističe svojom jednostavnošću i elegancijom, nudeći suptilan, ali upečatljiv vizualni utjecaj. Varijacije u boji, poput kombinacije bijele i zlatne ili crne i zlatne, dodaju dodir luksuza i sofisticiranosti, dok jednobojne verzije nude klasičan i čist izgled. Aluminijum kao materijal ne samo da pruža moderni izgled s čistim linijama i glatkim površinama, već i osigurava lakoću montaže i održavanja.

Ukratko, plafonjera PICCOLLA ALU je izvrstan izbor za one koji traže kvalitetno, funkcionalno i estetski privlačno rješenje za osvjetljenje koje se može prilagoditi širokom rasponu prostornih zahtjeva i dizajnerskih preferencija, pružajući ujedno i dodatnu vrijednost u vidu energetske učinkovitosti i dugotrajnosti.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela, Bijela-zlatna, Crna-siva i Crna-zlatna
  • Grlo: 1 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Materijal: Aluminij

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

 

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Bijela-zlatna, Crna-siva, Crna-zlatna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Plafonjera PICCOLLA ALU”