Dekorativni kabel – uže

17,32 

  • Materijal: PVC
  • Duljina: 5 m
  • Dimenzija: 2 x 0,75 mm2
  • Dostupna boja: Smeđa

Opis

Dekorativni kabel – uže

Dekorativni kabel u obliku užeta, izrađen od PVC materijala, savršen je izbor za one koji žele dodati rustikalni ili vintage dodir svojim svjetlosnim instalacijama. Ovaj kabel kombinira praktičnost s estetikom, pružajući topao i ugodan vizualni efekt koji se lako uklapa u različite dekorativne stilove, od tradicionalnih do modernih interijera.

S duljinom od 5 metara, ovaj dekorativni kabel nudi dovoljno fleksibilnosti za različite projekte osvjetljenja, bilo da je riječ o stvaranju jedinstvenih visilica, obavijanju oko greda za diskretno osvjetljenje ili korištenju u kombinaciji s drugim dekorativnim elementima za stvaranje jedinstvenih rasvjetnih rješenja.

Dimenzija kabla od 2 x 0,75 mm2 osigurava da je dovoljno robustan za sigurno prenošenje električne energije do svjetlosnih izvora, dok je istovremeno dovoljno fleksibilan da se može oblikovati i prilagoditi prema potrebama specifičnog projekta osvjetljenja.

Dostupan u smeđoj boji, ovaj dekorativni kabel u obliku užeta unosi element prirodnosti i topline u prostor, omogućavajući lako usklađivanje s drvenim elementima, rustikalnim dekorom ili bilo kojim postavkama koje traže dodir autentičnosti i šarma.

PVC materijal osigurava da je kabel izdržljiv i otporan na habanje, čime se produžuje njegov vijek trajanja i održava estetska privlačnost. Ova karakteristika čini kabel pogodnim za dugotrajnu upotrebu u različitim unutarnjim prostorima, pružajući pouzdanu i sigurnu električnu konekciju za svjetlosne izvore.

Ukratko, dekorativni kabel u obliku užeta idealan je izbor za dodavanje karakterističnog i toplijeg osjećaja bilo kojem projektu osvjetljenja. Njegova jedinstvena tekstura i boja, zajedno s fleksibilnošću i izdržljivošću, čine ga izvrsnim izborom za stvaranje osobnih i privlačnih svjetlosnih rješenja koja se ističu i obogaćuju prostor.

KARAKTERISTIKE

  • Materijal: PVC
  • Duljina: 5 m
  • Dimenzija: 2 x 0,75 mm2
  • Dostupna boja: Smeđa

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Dekorativni kabel – uže”

Možda će vam se također svidjeti…