Dekorativni kabel

18,66 28,31 

  • Materijal: PVC
  • Duljina: 10 m
  • Dimenzija: 2 x 0,75 mm2
  • Dostupne boje: Crna, Zelena, Siva, Silver, Crvena, Bijela i Crna isprepletena
Obriši

Opis

Dekorativni kabel

Dekorativni kabel predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i estetike, dizajniran da doda stilski pečat svakom prostoru dok istovremeno pruža pouzdanu električnu konekciju za različite svjetlosne instalacije. Izrađen od PVC materijala, ovaj kabel je otporan i fleksibilan, što omogućava lako rukovanje i instalaciju u različitim aplikacijama osvjetljenja.

Duljinom od 10 metara, dekorativni kabel nudi izvanrednu prilagodljivost, omogućavajući korisnicima da kreiraju jedinstvene aranžmane osvjetljenja, bilo da se radi o visilicama ili drugim kreativnim projektima osvjetljenja. Dimenzija od 2 x 0,75 mm2 osigurava da kabel može sigurno prenositi električnu energiju za većinu dekorativnih svjetlosnih potreba.

Raspoloživost u različitim bojama – crna, zelena, siva, silver, crvena, bijela i crna isprepletena – pruža korisnicima slobodu da odaberu kabel koji najbolje odgovara njihovom stilu i dekoru. Ova raznolikost boja omogućava kabelu da se transformira iz čisto funkcionalnog elementa u značajan estetski detalj, dodajući dodir boje i osobnosti prostoru.

Bilo da se koristi za stvaranje industrijskog izgleda s crnim ili srebrnim kabelom, dodavanje vibrantne note crvenom ili zelenom kabelom, ili postizanje minimalističkog i čistog izgleda bijelim kabelom, ovaj dekorativni kabel nudi širok spektar mogućnosti za personalizaciju prostora.

Osim svoje estetske vrijednosti, PVC materijal osigurava da je kabel izdržljiv i otporan na habanje, čineći ga pogodnim za dugotrajnu upotrebu u različitim unutarnjim prostorima. Fleksibilnost i snaga kabla osiguravaju jednostavnu instalaciju i pouzdanu upotrebu, čineći ga idealnim izborom za DIY projekte, profesionalne instalacije osvjetljenja ili kao zamjenu za postojeće kablove.

Ukratko, dekorativni kabel nudi ne samo funkcionalnost nego i priliku da se osvjetljenje u prostoru podigne na viši nivo dizajna i stila, omogućavajući korisnicima da eksperimentiraju s bojama i teksturama te da kreiraju osvjetljenje koje je jednako praktično koliko i vizualno privlačno.

KARAKTERISTIKE

  • Materijal: PVC
  • Duljina: 10 m
  • Dimenzija: 2 x 0,75 mm2
  • Dostupne boje: Crna, Zelena, Siva, Silver, Crvena, Bijela i Crna isprepletena

Dodatne informacije

BOJA

Crna, Zelena, Siva, Silver, Crvena, Bijela, Crna isprepletena

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Dekorativni kabel”

Možda će vam se također svidjeti…