Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 3 BLACK

15,76 

  • Dimenzije 800 x 60 x 20 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Boja: Crna

Opis

Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 3 BLACK

Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 3 BLACK dizajniran je kako bi pružio elegantno i praktično rješenje za instalaciju više visećih rasvjetnih tijela, omogućavajući stvaranje koherentnog i stilski usklađenog osvjetljenja u prostoru. Ovaj nosač može podržati do 3 rasvjetna tijela, čineći ga idealnim za upotrebu iznad blagovaonskog stola, u kuhinji, dnevnom boravku ili bilo kojem prostoru gdje je željena centralizirana, ali raznolika rasvjeta.

S dimenzijama od 800 x 60 x 20 mm, CANOPY 3 BLACK je dovoljno velik da pruži značajan vizualni utjecaj, a istovremeno dovoljno diskretan da se ne nametne u prostoru. Izrađen od kvalitetnog aluminija, ovaj nosač ne samo da osigurava izdržljivost i stabilnost za sigurno držanje rasvjetnih tijela, već i dodaje moderni estetski izgled zahvaljujući svojoj crnoj boji. Crna boja pruža sofisticiranost i lako se uklapa u većinu dekorativnih shema, odajući dojam elegancije i suvremenog dizajna.

Linijski nosač CANOPY 3 BLACK nudi praktično rješenje za one koji žele kreirati jedinstvenu kompoziciju rasvjete, omogućavajući jednostavnu instalaciju i prilagodbu visine svakog pojedinačnog visećeg rasvjetnog tijela. To korisnicima pruža fleksibilnost u dizajniranju osvjetljenja prema vlastitim potrebama i estetskim preferencijama, bilo da je riječ o stvaranju linearnog aranžmana iznad dugog stola ili grupiranju rasvjetnih tijela za stvaranje vizualno dinamičnog efekta.

Uz svoje praktične i estetske prednosti, linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 3 BLACK predstavlja odličan izbor za svakoga tko traži kvalitetno, fleksibilno i stilski usklađeno rješenje za osvjetljenje, pružajući temelj za stvaranje atmosfere koja odgovara različitim stilovima i funkcijama prostora.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzije 800 x 60 x 20 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Boja: Crna

 

NAPOMENA: Visilice se prodaju odvojeno.

Visilice možete pogledati putem linka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 3 BLACK”

Možda će vam se također svidjeti…