Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 4

19,29 

  • Dimenzija: 1200 x 60 x 20 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Boja: Crna

Opis

Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 4

Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 4 predstavlja iznimno praktično i estetski privlačno rješenje za organizaciju i montažu viseće rasvjete. Omogućavajući instalaciju četiri rasvjetna tijela, ovaj nosač je idealan izbor za stvaranje impresivne rasvjetne kompozicije u različitim prostorima poput blagovaonica, kuhinja, dnevnih soba ili nad radnim površinama u uredima.

S dimenzijama od 1200 x 60 x 20 mm, CANOPY 4 pruža dovoljno prostora za raspored četiri rasvjetna tijela na način koji omogućava fleksibilnost u dizajnu i prilagođavanje svjetlosnog efekta prema specifičnim potrebama i željama korisnika. Bilo da je riječ o ravnomjernom rasporedu iznad dugog stola ili stvaranju dinamičnijeg vizualnog dojma kroz različite visine i položaje svjetiljki, ovaj nosač nudi širok raspon mogućnosti.

Izrađen od visokokvalitetnog aluminija, CANOPY 4 garantira izdržljivost, stabilnost i dugotrajnost, dok njegova crna boja dodaje dodir sofisticiranosti i modernog dizajna. Aluminij nije samo lagana i čvrsta opcija za materijal, već i doprinosi elegantnom izgledu nosača, omogućavajući mu da se lako uklopi u različite dekorativne stilove i boje interijera.

Linijski nosač CANOPY 4 jednostavan je za instalaciju i pruža sigurno i stabilno pričvršćivanje za rasvjetna tijela, čime se olakšava proces montaže i pruža mir uma korisnicima. Njegova praktičnost i dizajn čine ga izvrsnim izborom za one koji žele kreirati personaliziranu i učinkovitu rasvjetnu shemu koja ne samo da osvjetljava prostor, već i doprinosi njegovoj ukupnoj estetici i atmosferi.

Uzimajući u obzir njegove karakteristike i mogućnosti, linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 4 predstavlja vrijedan dodatak svakom prostoru, pružajući korisnicima slobodu da eksperimentiraju s rasvjetom i stvore jedinstveno i privlačno okruženje.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzija: 1200 x 60 x 20 mm
  • Materijal: Aluminij
  • Boja: Crna

 

NAPOMENA: Visilice se prodaju odvojeno.

Visilice možete pogledati putem linka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Linijski nosač za viseću rasvjetu CANOPY 4”