Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 3

13,14 

  • Dimenzija: Φ250 mm

Opis

Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 3

Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 3 predstavlja praktično i elegantno rješenje za postavljanje više visećih svjetiljki iz jednog izvora napajanja. Ova rozeta omogućava korisnicima da kreativno aranžiraju tri visilice, pružajući fleksibilnost u dizajnu osvjetljenja te stvarajući jedinstvene i atraktivne konfiguracije svjetla u svojim prostorima. Bilo da se radi o blagovaonici, dnevnom boravku, ili nad kuhinjskim otokom, ROUND 3 nudi elegantno rješenje za postizanje koherentnog i stilski usklađenog izgleda.

S promjerom od 250 mm, ova rozeta je dovoljno velika da podrži različite stilove i veličine visećih svjetiljki, omogućavajući korisnicima da eksperimentiraju s različitim oblicima i dizajnima kako bi pronašli idealno rješenje za svoj prostor. Njena upotreba pojednostavljuje instalaciju više svjetiljki, smanjujući potrebu za dodatnim električnim instalacijama, čime se štedi vrijeme i novac.

ROUND 3 nije samo funkcionalan dodatak vašem osvjetljenju, već i estetski doprinosi prostoru, pružajući uredan i završen izgled postavke osvjetljenja. Ova rozeta omogućava korisnicima da postignu profesionalno osmišljen izgled svojih svjetlosnih aranžmana bez potrebe za kompleksnim električnim radovima, čineći ju idealnim rješenjem za one koji žele prilagoditi svoje osvjetljenje uz minimalan napor.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzija: Φ250 mm

 

NAPOMENA: Visilice se prodaju odvojeno.

Visilice možete pogledati putem linka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 3”

Možda će vam se također svidjeti…