Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 5

19,78 

  • Dimenzija: Φ350 mm
EAN: 1203565 SKU: 1203565 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 5

Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 5 omogućava elegantno i funkcionalno rješenje za centralizirano postavljanje pet visećih svjetiljki iz jednog izvora napajanja. Idealna za kreiranje impresivnih svjetlosnih instalacija u različitim prostorima, ROUND 5 pruža mogućnost za inovativno i kreativno osmišljavanje osvjetljenja, bilo da se radi o osvjetljenju iznad blagovaonskog stola, u dnevnom boravku, ili kao dio dekorativnog osvjetljenja u ulaznom prostoru.

Sa promjerom od 350 mm, ova prostrana rozeta nudi dovoljno mjesta za različite stilove i veličine visećih svjetiljki, omogućavajući korisnicima da eksperimentiraju s različitim oblicima, bojama i dizajnima. Njena upotreba pojednostavljuje proces instalacije više svjetiljki, osiguravajući da se svjetlosni aranžman može postići bez potrebe za složenim ili višestrukim električnim instalacijama, što rezultira čistim i organiziranim izgledom.

ROUND 5 nije samo praktično rješenje, već i estetski doprinos prostoru, nudeći uredan i harmoničan izgled vašeg osvjetljenja. Omogućavajući korisnicima da kreiraju dinamične i vizualno privlačne svjetlosne kompozicije, ova rozeta postaje ne samo nositelj svjetiljki, već i ključni element u dizajnu interijera.

Bez obzira na to koristite li ju za postizanje simetričnog rasporeda svjetiljki ili za stvaranje jedinstvene konstelacije svjetla, ROUND 5 pruža osnovu koja podržava kreativnost i individualnost u pristupu osvjetljenju. Savršena za one koji žele personalizirati svoj prostor i stvoriti upečatljive svjetlosne efekte, ova rozeta predstavlja idealno rješenje za sofisticirano i prilagođeno osvjetljenje.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzia: Φ350 mm

 

NAPOMENA: Visilice se prodaju odvojeno.

Visilice možete pogledati putem linka.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rozeta za viseću rasvjetu ROUND 5”

Možda će vam se također svidjeti…