Luster S182-55

372,95 

  • Grlo: E14
  • Dostupna boja: Crna-krom
  • Materijal: Plastika, Čelik

Opis

Luster S182-55

Luster S182-55 kombinira eleganciju i funkcionalnost, nudeći savršen dodatak za suvremeno uređene prostore koji traže stilski izražajan i prilagodljiv izvor svjetlosti. Sa E14 grlom, ovaj luster pruža svestranost u odabiru žarulja, omogućavajući korisnicima da prilagode intenzitet i vrstu svjetlosti prema svojim potrebama, bilo da se radi o stvaranju intimne atmosfere ili osiguravanju svijetlog osvjetljenja za čitanje ili rad.

Dizajn u crno-krom boji donosi sofisticiranu notu bilo kojem prostoru, kombinirajući modernu estetiku s klasičnom elegancijom. Crna boja pruža snažan vizualni kontrast, dok kromirani detalji dodaju svježinu i sjaj, čineći ovaj luster primamljivim izborom za različite dekorativne sheme, od minimalističkih do luksuznih interijera.

Izrađen od kombinacije plastike i čelika, luster S182-55 osigurava izdržljivost i stabilnost, dok istovremeno zadržava laganu konstrukciju koja olakšava instalaciju. Plastika pruža fleksibilnost u dizajnu, a čelik dodaje strukturnu čvrstoću, osiguravajući da luster ostane pouzdan i trajan izvor svjetlosti.

Mogućnost podešavanja visine pomoću kabela, koji se proteže do 1,5 metra, pruža dodatnu prilagodljivost, omogućavajući korisnicima da precizno usklade visinu lustera s arhitektonskim elementima prostora i funkcionalnim potrebama. Ova značajka čini luster S182-55 posebno prikladnim za upotrebu u prostorijama s promjenjivim zahtjevima za osvjetljenjem, kao što su blagovaonice, dnevni boravci ili studiji.

S IP20 stupnjem zaštite, ovaj luster je dizajniran za upotrebu unutar suhih prostora, nudeći adekvatnu zaštitu od ulaska prašine. Njegova konstrukcija i značajke osmišljeni su kako bi se osigurala dugotrajnost i pouzdanost u domaćim i komercijalnim postavkama.

Uz jamstvo od 2 godine, luster S182-55 predstavlja pouzdan izbor za one koji traže kvalitetu, stil i funkcionalnost u svom osvjetljenju. Bez obzira na to koristi li se kao samostalni centar svjetlosti ili u kombinaciji s drugim svjetlosnim rješenjima, ovaj luster sigurno će obogatiti estetiku i atmosferu bilo kojeg prostora.

KARAKTERISTIKE

  • Grlo: E14
  • Dostupna boja: Crna-krom
  • Materijal: Plastika, Čelik
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Mogućnost podešavanja visine pomoću kabela
  • Duljina kabel: 1,5 m
  • Jamstvo: 2 godine

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti E14 LED žarulju.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Luster S182-55”