PREPORUKA

LED plafonjera SR20002-CCT 24W IP44

38,00 

  • Dimenzije: 300 x 24 mm
  • Snaga: 24W
  • Boja svjetla: 3000K, 4000K i 6400K (boja se mijenja na prekidaču u plafonjeri)
  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Jamstvo: 2 godine
Obriši

Opis

LED plafonjera SR20002-CCT 24W IP44

LED plafonjera SR20002 CCT 24W je moderna i inovativna rasvjeta koja vam omogućuje prilagodbu boje svjetla prema vašim potrebama. Ova plafonjera koristi najnoviju LED tehnologiju, što znači da je energetski učinkovita i dugotrajna, što vam omogućuje da uštedite novac na računima za struju u usporedbi s klasičnim žaruljama.

Jedna od glavnih značajki ove plafonjere je mogućnost prilagodbe temperature boje svjetla prema vašim potrebama. Možete birati između tri različite temperature boje svjetla: toplo bijela (3000K), prirodno bijela (4000K) i hladno bijela (6400K), ovisno o tome koju atmosferu želite stvoriti u svom prostoru. Ova funkcija omogućuje vam prilagodbu svjetla ovisno o vašem raspoloženju, aktivnostima koje obavljate ili vremenu u danu.

Ova plafonjera ima moderni i elegantni dizajn, koji će se lako uklopiti u bilo koji prostor u vašem domu ili uredu. Montaža na strop je jednostavna i brza, što znači da je ova rasvjeta idealna za brzo i jednostavno osvjetljavanje bilo kojeg prostora.

LED svjetlo koje emitira ima visoku svjetlosnu izlaznost i kvalitetu, što osigurava ugodnu i kvalitetnu svjetlost u vašem prostoru. Osim toga, LED tehnologija koja se koristi u ovoj plafonjeri je ekološki prihvatljiva i ne sadrži štetne tvari, što je čini sigurnim izborom za okoliš i vaše zdravlje.

Ova plafonjera je visokokvalitetan proizvod, koji će vam pružiti dugotrajno i pouzdano korištenje. LED tehnologija osigurava dug životni vijek, što znači da nećete morati često mijenjati žarulje, što je velika prednost uštede vremena i novca.

Ukratko, LED plafonjera SR20002 CCT 24W je moderna i inovativna rasvjeta koja vam omogućuje prilagodbu temperature boje svjetla prema vašim potrebama. Sa modernim i elegantnim dizajnom, energetski učinkovita, dugotrajna i ekološki prihvatljiva, ova plafonjera će vam pružiti ugodno i kvalitetno svjetlo, bez štetnih utjecaja na okoliš ili vaše zdravlje.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzije: 300 x 24 mm
  • Snaga: 24W
  • Boja svjetla: 3000K, 4000K i 6400K (boja se mijenja na prekidaču u plafonjeri)
  • Dostupne boje: Bijela i Crna
  • Jamstvo: 2 godine

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “LED plafonjera SR20002-CCT 24W IP44”

Možda će vam se također svidjeti…