LED stropna lampa okrugla s bijelim obrubom 18W IP44

21,82 

  • Snaga: 18W
  • Boja svjetlosti: 3000K i 4000K
  • Razina osvjetljenja: 1800lm
Obriši

Opis

LED stropna lampa okrugla s bijelim obrubom 18W

LED stropna lampa okrugla s bijelim obrubom, snage 18W i temperaturom boje 3000K, IP44, je elegantno i praktično rješenje za stropnu rasvjetu u unutarnjem prostoru.

Okrugli oblik s bijelim obrubom daje ovoj stropnoj lampi suvremeni izgled koji se lako uklapa u različite stilove interijera. Osim estetskog aspekta, lampa pruža i snažno i učinkovito osvjetljenje koje će obasjati prostoriju i stvoriti ugodnu atmosferu.

Sa snagom od 18W, ova LED lampa je energetski učinkovita i pruža svijetlo jednakovjerne raspodjele po cijeloj prostoriji. Temperatura boje od 3000K pruža toplu i ugodnu svjetlost koja stvara ugodan ambijent za boravak.

IP44 certifikacija označava da je ova lampa zaštićena od prašine i prskanja vodom, čime je pogodna za upotrebu u vlažnim prostorima poput kupaonica ili kuhinja. Ova razina zaštite osigurava dugotrajnost i pouzdanost rada lampe, bez obzira na okruženje.

Montaža ove LED stropne lampe je jednostavna, a lampa dolazi s potrebnim priborom za instalaciju. Može se lako postaviti na strop u željenom području, pružajući vam fleksibilnost u postavljanju rasvjete i stvaranju željenog osvjetljenja u prostoru.

LED stropna lampa okrugla s bijelim obrubom, snage 18W i temperaturom boje 3000K, IP44, je atraktivno i funkcionalno rješenje za stropnu rasvjetu. Njezin suvremeni dizajn, energetska učinkovitost i otpornost na vlagu čine je idealnim izborom za različite unutarnje prostore koji zahtijevaju svijetlo, ugodno i pouzdano osvjetljenje.

KARAKTERISTIKE

  • Grupa proizvoda: VT-8618B
  • Kompatibilnost sa senzorom: DA
  • LED tip: SMD
  • Napon: AC 220-240V, 50Hz
  • Dimenzije: Ø225 x 55 mm

 

TEHNIČKI LIST

Dodatne informacije

BOJA SVJETLOSTI

3000K, 4000K

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “LED stropna lampa okrugla s bijelim obrubom 18W IP44”