Napajanje za magnetnu šinu MINI

62,27 77,42 

  • Ulazni napon: 48V
  • Snaga: 100W i 200W
  • Duljina kabela: 20 cm
  • Duljina napajanja: 30 cm (100W), 40 cm (200W)
  • Dostupna boja: Crna

Napajanje za MINI magnetnu šinu.

Obriši

Opis

Napajanje za magnetnu šinu MINI

Napajanje za magnetnu šinu MINI je ključna komponenta za osiguravanje stabilnog i pouzdanog napajanja u sistemima rasvjete koji koriste magnetne šine. Ovo napajanje je posebno dizajnirano da zadovolji potrebe modernih rasvjetnih rješenja, pružajući fleksibilnost i efikasnost u upotrebi.

Ulazni napon ovog napajanja je 48V, što ga čini kompatibilnim s mnogim standardnim električnim instalacijama i rasvjetnim uređajima dizajniranim za niskonaponsko radno okruženje. Visoki napon osigurava efikasno i stabilno napajanje za rasvjetne uređaje.

Napajanje je dostupno u dvije verzije snage: 100W i 200W. Ova opcija omogućava korisnicima da odaberu odgovarajuću snagu napajanja ovisno o ukupnim zahtjevima njihovog sistema rasvjete. Model od 100W idealan je za manje ili srednje instalacije, dok je model od 200W pogodan za veće sisteme koji zahtijevaju više energije.

Duljina kabela napajanja je 20 cm, što pruža dovoljno fleksibilnosti za povezivanje sa magnetnom šinom, a istovremeno zadržava urednost i organiziranost instalacije. Kompaktna duljina kabela omogućava lako postavljanje napajanja u različite prostore bez stvaranja nereda ili potrebe za dodatnim kabliranjem.

Dostupno u crnoj boji, napajanje se lako uklapa u različite estetske stilove i okruženja. Crna boja dodaje suvremeni i profesionalni izgled, čineći napajanje diskretnim i vizualno prihvatljivim u različitim prostorima.

Ukratko, napajanje za magnetnu šinu MINI nudi pouzdane, efikasne i prilagodljive opcije za napajanje magnetnih šina, omogućavajući korisnicima da maksimalno iskoriste svoje sisteme rasvjete. Bilo da se radi o komercijalnim, industrijskim ili stambenim prostorima, ovo napajanje pruža ključnu podršku za moderna rasvjetna rješenja.

 

Napajanje za MINI magnetnu šinu.

KARAKTERISTIKE

  • Ulazni napon: 48V
  • Snaga: 100W i 200W
  • Duljina kabela: 20 cm
  • Duljina napajanja: 30 cm (100W), 40 cm (200W)
  • Dostupna boja: Crna

 

Za dodatne informacije o magnetnoj šinskoj rasvjeti posjetite naš BLOG i saznajte više!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

SNAGA

100W, 200W

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Napajanje za magnetnu šinu MINI”

Možda će vam se također svidjeti…