Zidna rasvjeta CUBO D2 ALU

25,86 35,08 

  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Mjed i Smeđa
  • Grlo: 2 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Materijal: Aluminij
SKU: CUBO D2 ALU Kategorije: , , Oznake , , , , , , ,
Obriši

Opis

Zidna rasvjeta CUBO D2 ALU

Zidna rasvjeta CUBO D2 ALU predstavlja sofisticirano i višenamjensko rješenje za osvjetljenje koje kombinira estetsku privlačnost s praktičnošću. Sa sposobnošću da podrži dva GU10 svjetlosna izvora, ova zidna svjetiljka nudi izvanrednu fleksibilnost i efikasnost u osvjetljenju, omogućavajući korisnicima da prilagode intenzitet i smjer svjetlosti prema svojim specifičnim potrebama.

Dizajnirana u četiri atraktivne boje – bijeloj, crnoj, mjednoj i smeđoj, CUBO D2 ALU se lako uklapa u širok spektar interijera, od modernih i minimalističkih do tradicionalnih i rustikalnih. Svaka boja dodaje jedinstveni karakter prostoru, pružajući dodatne mogućnosti za personalizaciju i dekoraciju.

Zahvaljujući upotrebi dva GU10 svjetlosna izvora, CUBO D2 ALU omogućava stvaranje dinamičnog i prilagodljivog osvjetljenja. Bilo da se koristi za stvaranje akcentnog osvjetljenja, osvjetljavanje umjetničkih djela ili kao funkcionalno osvjetljenje u radnim prostorima, ova svjetiljka pruža snažno i ciljano osvjetljenje gdje god je to potrebno.

Stupanj zaštite IP20 osigurava da je CUBO D2 ALU primjerena za upotrebu u suhim unutarnjim prostorima. Ova razina zaštite čini svjetiljku idealnom za dnevne sobe, spavaće sobe, hodnike, kuhinje, uredske prostore i druge prostore koji nisu izloženi vodi.

Izrađena od visokokvalitetnog aluminija, CUBO D2 ALU nije samo estetski ugodna već i izdržljiva i dugotrajna. Aluminij pruža svjetiljci moderni izgled s čistim linijama i glatkim površinama, doprinoseći općem suvremenom izričaju prostora.

Ukratko, zidna rasvjeta CUBO D2 ALU je iznimno prilagodljivo i stilski univerzalno rješenje za osvjetljenje koje nadopunjuje estetiku bilo kojeg prostora, pružajući korisnicima mogućnost kreiranja atmosfere s dvostrukim GU10 svjetlosnim izvorima za različite potrebe osvjetljenja.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Mjed i Smeđa
  • Grlo: 2 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Materijal: Aluminij

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

 

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna, Mjed, Smeđa

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Zidna rasvjeta CUBO D2 ALU”