Zidna rasvjeta META TUBO D2 ALU

31,33 38,98 

  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Mjed, Smeđa
  • Grlo: 2 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Dimenzije: 100 x 180 x 60 mm
SKU: META TUBO D2 ALU Kategorije: , , Oznake , , , , , , ,
Obriši

Opis

Zidna rasvjeta META TUBO D2 ALU

Zidna rasvjeta META TUBO D2 ALU, s dva GU10 grla, nudi naprednu fleksibilnost i moć u osvjetljenju za različite unutarnje prostore. Sa sposobnošću da podrži dva GU10 svjetlosna izvora, ova zidna svjetiljka omogućava korisnicima da eksperimentiraju s različitim tipovima osvjetljenja, od direktnog do difuznog, pružajući mogućnost stvaranja jedinstvenih atmosfera u prostoru.

Dostupnost u više boja – bijela, crna, mjed i smeđa, čini META TUBO D2 ALU izuzetno prilagodljivom različitim dekorima i stilovima interijera. Bijela i crna boja nude moderni i neutralni izgled koji se može uklopiti u gotovo svaki prostor, dok mjedna i smeđa boja pružaju dodir klasične elegancije i topline, idealne za stvaranje ugodnog i privlačnog ambijenta.

S dvostrukim GU10 grlom, ova svjetiljka omogućava korištenje različitih žarulja, uključujući LED opcije za veću energetsku učinkovitost i duži vijek trajanja. Ova značajka nudi korisnicima mogućnost da precizno prilagode intenzitet i smjer svjetlosti prema svojim potrebama, bilo da je riječ o osvjetljenju radnih površina, umjetničkih djela ili stvaranju akcentnog osvjetljenja u određenim dijelovima prostora.

Stupanj zaštite IP20 ukazuje da je META TUBO D2 ALU namijenjena za upotrebu u suhim prostorima, štiteći svjetiljku od ulaska prašine. To je čini idealnom za upotrebu u dnevnim sobama, spavaćim sobama, hodnicima, uredima i drugim unutarnjim prostorima gdje nije izložena direktnoj vlazi.

Izrađena od visokokvalitetnog aluminija, META TUBO D2 ALU je ne samo estetski privlačna, već i izdržljiva i dugotrajna, osiguravajući da će biti pouzdan izvor osvjetljenja godinama. Aluminij pruža moderni izgled s čistim linijama i glatkim površinama, doprinoseći općem suvremenom izričaju prostora.

Ukratko, zidna rasvjeta META TUBO D2 ALU savršena je kombinacija funkcionalnosti, stila i fleksibilnosti, pružajući korisnicima napredno rješenje za osvjetljenje koje nadopunjuje i obogaćuje svaki interijer.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Mjed, Smeđa
  • Grlo: 2 x GU10
  • Stupanj zaštite: IP20
  • Dimenzije: 100 x 180 x 60 mm

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti žarulju GU10.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna, Mjed, Smeđa

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Zidna rasvjeta META TUBO D2 ALU”