Vanjska rasvjeta BERTA

15,97 

  • Dostupne boje: Bijela, Crna i Siva
  • Grlo: E27
  • Stupanj zaštite: IP66
  • Dimenzije: Φ275 x 80 mm
SKU: 8031874004773/8031874004841/8031874004902 Kategorije: , , Oznake , , , ,
Obriši

Opis

Vanjska rasvjeta BERTA

Vanjska rasvjeta BERTA je izdržljiva i moderna rasvjetna tijela, dizajnirana da unaprijedi estetiku i funkcionalnost vanjskih prostora. Dostupna u tri boje – bijeloj, crnoj i sivoj – BERTA pruža svestranost u dizajnu, omogućavajući joj da se lako uklopi u različite arhitektonske stilove i boje fasada.

Opremljena sa standardnim E27 grlom, BERTA je kompatibilna s raznovrsnim žaruljama, pružajući korisnicima fleksibilnost u odabiru svjetlosnih izvora prema njihovim potrebama osvjetljenja. To omogućava lako prilagođavanje intenziteta i temperature boje svjetla.

Sa stupnjem zaštite IP66, BERTA je posebno dizajnirana za vanjsku upotrebu. Ova razina zaštite osigurava da je rasvjetno tijelo izuzetno otporno na prašinu i vodu, što je čini idealnom za upotrebu u različitim vanjskim uvjetima, uključujući kišne i prašne okoline.

Dimenzije rasvjetnog tijela su Φ275 x 80 mm, čineći BERTU kompaktnom, ali dovoljno velikom da pruža adekvatno osvjetljenje. Njena veličina i oblik su savršeni za instalaciju na različitim vanjskim lokacijama, poput fasada, ulaznih područja, terasa, balkona ili vrtova.

Vanjska rasvjeta BERTA je odličan izbor za one koji traže izdržljivu, funkcionalnu i estetski privlačnu rasvjetu za poboljšanje sigurnosti i atmosfere vanjskih prostora. Njena svestranost, moderni dizajn i visoka razina zaštite čine ju idealnom za širok spektar vanjskih aplikacija.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupne boje: Bijela, Crna i Siva
  • Grlo: E27
  • Stupanj zaštite: IP66
  • Dimenzije: Φ275 x 80 mm

 

NAPOMENA: Proizvod dolazi bez žarulje.

Za navedeni proizvod potrebno je kupiti E27 LED žarulju.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna, Siva

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Vanjska rasvjeta BERTA”