Maska 1M EXP BASIC, bijela sa bijelim nosačem

1,30 

  • Dimenzije: 97,6 x 91,8 mm
  • Za pokrivanje sklopa s jednim modulom
  • Ugradnja na noseću prirubnicu utiskivanjem
EAN: 8605029102968Availability: 5 na zalihi SKU: A70101.00 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Maska 1M EXP BASIC, bijela sa bijelim nosačem

Maska 1M EXP BASIC je estetski dizajnirana bijela maska s bijelim nosačem, namijenjena za pokrivanje sklopa s jednim modulom. Ova maska je dizajnirana tako da se lako integrira s postojećim instalacijama, pružajući čist i moderan izgled bilo kojem prostoru.

Dimenzije maske iznose 97,6 x 91,8 mm, što je idealna veličina za pokrivanje standardnih jednomodulnih sklopova. Ova specifična veličina omogućava da se maska savršeno prilagodi i pokrije potrebna područja bez izgleda nepotpunosti ili prevelikosti.

Jedna od ključnih značajki ove maske je njezina jednostavna ugradnja. Maska se montira na noseću prirubnicu utiskivanjem, što omogućava brzu i laku instalaciju bez potrebe za dodatnim alatima ili složenim postupcima. Ova metoda instalacije ne samo da štedi vrijeme, već i minimizira rizik od oštećenja tijekom postavljanja.

Bijela boja maske i nosača pruža univerzalnost i neutralnost, omogućujući da se maska lako uklapa u različite dekore i stilove interijera. Njezina glatka i sjajna površina dodatno pojačava estetsku privlačnost, čineći je vizualno privlačnim dodatkom svakom prostoru.

KARAKTERISTIKE

  • Dimenzije: 97,6 x 91,8 mm
  • Za pokrivanje sklopa s jednim modulom
  • Ugradnja na noseću prirubnicu utiskivanjem

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Maska 1M EXP BASIC, bijela sa bijelim nosačem”