LIVOLO Termostat VL-FCQ1

87,18 

  • Ekran na dodir
  • Maks. snaga: 1100W
  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Siva i Zlatna
SKU: VL-FCQ1-2 Kategorija: Oznake , , , ,
Obriši

Opis

LIVOLO Termostat VL-FCQ1

Termostat za podno grijanje (sa senzorom).

Digitalni termostat LIVOLO s vanjskom sondom u elegantnom dizajnu omogućuje upravljanje električnim grijalnim krugovima s maksimalnom snagom od 1100 W, termostatskim glavama za vodeno grijanje (NO/NC) te, putem vanjske sonde, temperaturom poda. Termostat je potpuno kompatibilan s LIVOLO staklenim okvirima i može se kombinirati s višestrukim okvirima koji sadrže LIVOLO prekidače, utičnice i tipke.

Termostat se isključuje dodirivanjem crvenog prstena, što termostat stavlja u režim isključivanja, odnosno mirovanja, i na zaslonu se ne prikazuje nikakva vrijednost. Može prikazivati temperaturu u Celzijusima i Fahrenheita. Za prebacivanje između tih jedinica, jednostavno istovremeno pritisnite tipke “+” i “-“.

LIVOLO termostat možete koristiti i za upravljanje električnim i plinskim kotlovima, za regulaciju kotlova na čvrsto gorivo, ili nakon povezivanja vanjske sonde, za mjerenje temperature poda. Termostat mjeri trenutnu temperaturu i prikazuje je na dvoslojnom osvijetljenom zaslonu.

Također, termostat omogućuje mjerenje temperature poda putem vanjske podne sonde, koja je dio paketa.

KARAKTERISTIKE

  • Ekran na dodir
  • Maks. snaga: 1100W
  • Dostupne boje: Bijela, Crna, Siva i Zlatna

 

TEHNIČKE UPUTE

 

*STAKLENI OKVIR SE PRODAJE ZASEBNO.

*UZ TERMOSTAT DOLAZI LIVOLO Modul metalni okvir.

*TERMOSTAT JE POTPUNO KOMPATIBILAN S LIVOLO STAKLENIM OKVIRIMA I MOŽE SE KOMBINIRATI U VIŠESTRUKE OKVIRE SA LIVOLO PREKIDAČIMA, UTIČNICAMA I TIPKAMA.

Dodatne informacije

BOJA

Bijela, Crna, Siva, Zlatna

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “LIVOLO Termostat VL-FCQ1”

Možda će vam se također svidjeti…