Kupaonski ventilator s automatskom KLAPNOM Φ100 bijeli

39,51 

  • Dostupna boja: Bijela
  • Promjer: Φ100

Opis

Kupaonski ventilator s automatskom KLAPNOM Φ100 bijeli

Kupaonski ventilator s automatskom klapnom promjera Φ100 u bijeloj boji je savršeno rješenje za poboljšanje ventilacije u kupaonicama i drugim vlažnim prostorima. Ovaj elegantno dizajnirani ventilator ne samo da pomaže u održavanju čistog i svježeg zraka, već i sprječava nakupljanje vlage i plijesni, čime se očuvava zdravlje i higijena prostora.

Jedna od ključnih karakteristika ovog modela je automatska klapna koja se aktivira zajedno s ventilatorom. Kada ventilator počne raditi, klapna se otvara kako bi omogućila protok zraka, a zatim se automatski zatvara kada se ventilator isključi. To spriječava povratak hladnog zraka ili neželjenih mirisa iz ventilacijskog sustava natrag u prostoriju, osiguravajući time učinkovitiju i higijeničniju ventilaciju.

Promjer od Φ100 mm čini ovaj ventilator pogodnim za standardne ventilacijske otvore, čineći njegovu instalaciju brzom i jednostavnom. Bijela boja omogućuje da se ventilator lako uklopi u većinu kupaonskih dekora, pružajući diskretan, ali učinkovit dodatak vašem prostoru.

Uz visoku funkcionalnost i praktičan dizajn, kupaonski ventilator s automatskom klapnom Φ100 bijeli predstavlja izvrstan izbor za svakoga tko želi poboljšati kvalitetu zraka i udobnost svoje kupaonice ili bilo kojeg drugog prostora koji zahtijeva pouzdanu ventilaciju.

KARAKTERISTIKE

  • Dostupna boja: Bijela
  • Promjer: Φ100

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Kupaonski ventilator s automatskom KLAPNOM Φ100 bijeli”