Dostava

Dostava

Dostava Vaših narudžbi obavlja se putem kurirske službe MBE. Vaši paketi dolaze na Vaš kućni prag u roku 1-3 radna dana od dana narudžbe.

Za narudžbe iznad 70 € osiguravamo besplatnu dostavu na području cijele
Hrvatske. Troškovi dostave za iznose do 70 € iznose 5,30 € , a
priopćavaju se prilikom naručivanja.

Dostava je besplatna za:

  • sve narudžbe preko 70 € za Hrvatsku
  • sve narudžbe preko 300,00 € za EU

U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti ili istu ne preuzme u roku navedenom od strane dostavne službe kao rok za preuzimanje, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova
dostave i ostalih manipulativnih troškova dostave.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe obaviti pregled pošiljke na sljedeći način: provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, obavezno otvoriti pošiljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode s računom, a ukoliko nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije Prodavatelj neće uvažiti.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Naručene proizvode isporučujemo dostavnom službom. Isporuka će uslijediti u roku 3-5 radna dana od dana narudžbe, a najkasnije u roku od 8 -10 radnih dana za otoke. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku.

Prodavatelj može ponuditi alternativni proizvod na koji Kupac nije dužan pristati. Sve naručene artikle isporučiti ćemo istovremeno ali ne moraju biti u jednom paketu.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za dostavu slobodno nas kontaktirajte.