O nama

O nama

Like-Net d.o.o., osnovana 2016. godine, ugledna je tvrtka sa sjedištem u Sesvetama, Hrvatska. Tijekom proteklih godina, Like-Net je zabilježio impresivan i konstantan rast te razvoj, postavši prepoznatljiv igrač u svojim sektorima poslovanja.

 

Tvrtka je strukturalno podijeljena u dvije primarne vertikale: telekomunikacije i rasvjeta/Elektromaterijal, čime se bavi raznolikim aspektima tržišta.

 

Telekomunikacijski sektor:

Od 2021. godine, Like-Net se ističe kao ugovoreni partner s Iskon internet d.d. Uloga tvrtke u ovom partnerstvu fokusirana je na telefonsku prodaju usluga, kako privatnim tako i poslovnim korisnicima. Tvrtka je razvila vlastiti Call centar, a njen primarni cilj u ovom segmentu je proširenje korisničke baze Iskona te pružanje izvrsnih usluga postojećim korisnicima. Like-Net kontinuirano ulaže u rast svoje radne snage, dodajući brojne zaposlenike i timove kako bi se održala visoka razina usluge.

 

Sektor rasvjete i Elektromaterijala:

Značajan korak za Like-Net dogodio se 03.05.2021. kada je otvoren trgovinski dućan na adresi Kašinska cesta 40, u Sesvetama. Dućan nudi bogat asortiman proizvoda uključujući LED rasvjetu, Elektromaterijale i alate. Kroz maloprodaju, veleprodaju i web shop, Like-Net nudi proizvode visoke kvalitete od etabliranih brendova poput V-TAC, OPTONICA, IR-LUKS, GTV, Pelsan, BRENNESTUHL, TEM Čatež, ALING-CONEL, Högert i mnogih drugih. Ova se vertikala neprestano osvrće na tržišne novitete i teži ka proširenju svojih dobavljačkih veza.

 

Tvrtka također vodi veleprodajni segment, surađujući s preko 300 partnera diljem Hrvatske. Pružaju efikasnu i brzu uslugu isporuke, dostavljajući robu kupcima unutar 24 sata.

 

Like-Net d.o.o. uspijeva kombinirati kvalitetu usluge, širinu ponude te profesionalni pristup, čime osigurava svoju poziciju kao jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu u svojim segmentima djelovanja.