Uvjeti korištenja

Mogućnost plaćanja

Na našoj web trgovini možete naručiti proizvod te ga platiti pouzećem prilikom dostave ili odmah putem kartičnog plaćanja.

Prihvaćamo Visa  PBZ banke te Maestro, MasterCard, Visa, Diners i Discover kartice Erste banke, Maestro i Master Card Zagrebačke banke za jednokratno plaćanje.

Obročna otplata/ kupovina na rate:

Visa i MasterCard Zagrebačke banke do 24 rate bez kamata

Visa PBZ banke do 12 rata bez kamata

Master i MaestroCard karticom Erste banke (MBNET grupaciju) do 12 rata bez kamata

*MBNET grupacija: Slatinska banka, Sberbank, Istarska kreditna banka, Agram banka i Kent banka.

Premium VISA do 6 rata bez kamata

Diners do 6 rata bez kamata

Izjava o privatnosti

Like-net j.d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.), a koji služe i za potrebe dostave robe i slanja posebnih ponuda i newslettera za registrirane korisnike.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Like-net j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Like-net j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (IP adresa, ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Like-net j.d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Like-net j.d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost da odluče žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi za marketinške kampanje. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan promjenu izvršiti i u korisničkim podacima. U slučaju da promjene kupac ne izvrši, Like-net j.d.o.o.  ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa www.like-net.hr, te na sve stranice unutar www.like-net.hr domene, a ne na vanjske stranice koje upućuju linkovima na www.like-net.hr domenu.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa). Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava CorvusPay sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava CorvusPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i CorvusPay payment gateway servisa i obrnuto. Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.